Tragedija u Sanskom Mostu
0
Otac ubio kćerku, pa izvršio samoubistvo
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam cuo da je izvrsio samubistvo sa ledja
Ne dozivi Hasan da u bosni zazivi serijat, hehehe!!! Jebiga jarane, da si bio malo bolje srece, nebi odlezao ni dana i jos bi bio glavni hadzija u selu. Nebi ti samim time padalo na pamet da se smaknes! Bas steta! :-)
bumbar,glup si ko ku*ac kretenu zaostali
Hallo,nije mi jasno ko je dozvolio komentarisanje ove tragedije .Ko se ovdje izivljava I dozvoljava drugim bolesnim umovima da se izivljavaju na mrtvim ljudima.Ovo je stvarno DNO DNA.
Vlast i policija su umjesani u dilanje droge. nema drugog objasnjenja za toliko droge u tako malom gradu a niko se ne hapsi.
He did it for the lulz!
ne laprdajte kojesta. velika tragedija, zapusten PTSP ili bipolarka kod oca da li bivsi logorasi u ovoj zemlji uopce dobivaju strucnu pomoc? kod nas je najveca sramota otic psihijatru drustvo srednjeg vijeka, to smo mi
kad zensko se docepa inostrastva i pobjesni....
Evo malo opsirnije: http://www.nolimit.ba/content/view/1313/105/
cudim se da nisu napisali da je \"vehabija\"
Ovakve tragedije kao sto vidimo iz prilozenih komentara najvise gotive ovakvi kao ovaj KRSTO .. zato moj Krsto ja se tebi serem u KRSNU slavu ... jos nesto jebem ti krsnu slavu kao i svetog Savu koji te uputio na put na koji je uputio vecinu tvog naroda!!!!
Eh kad bi sve bosnje Hasanovim stopama!
Pa sta ako ju je ubio? Ubio je i sebe pa mirna Bosna.
ZANIMA ME KAKO SE ZOVE OVA RIJEKA ŠTO PROTIČE KROZ SANSKI MOST ??????
bila je dobra u sloveniji i postena...sta mislite sto je ubio????