Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjetničko ime Esma Turulja???? Sama esencija umjetnosti!
Esma Turulja heroina bosnjackog napacenog naroda ! Od mene ima glas ako se kandiduje na iducim izborima, glasamo ja i Lukavav cijeli !
Bez esencije nema dobre zimnice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja kazem da je ovo jucer sve trebalo vatrogasnim smrkovima rastjerat i isprat niz miljacku, kakvi crni borci, ovo se borilo za svoju guzicu i kralo sta je stiglo usput, sve sami kriminalci. Pod hitno rasformirati ministarstvo za boracka pitanja i prebaciti sva sredstva na ministarstvo za socijalnu pomoc, jer ljudi koji fakat nemaju sta jesti ne mogu doci na red od ovih tzv. 'boraca', a i oni borci kojima stvarno treba ce konacno dobiti nesto.
zbog ovih nam nabijaju poreze na sve živo, pa jbt treba hraniti 500+ hiljada neradnika do kraja života. Razumijem invalide, ali ovi mogu volu iščupati rep i sad ja trebam za njih rintati i placati poreze da oni primaju boracke naknade
seljanka !
Pravda za Guzaru,ili Turulju,kako već!!!!!!
Umjetnice i kurtza. S druge strane znaju i novinari napuhati stvar i ponekad objaviti i neprovjerene vijesti i senzacionalisticke clanke ne bi li povecali prodaju a sto ce nekoga tu i zakaciti bas ih briga.
Umjetnicko ime Esma Turulja?Prava umjetnica hahahaha....
Majku vam lopovsku i hučkarsku j....! Što ne hapssite dodoka i ostale koji pljuju svaki dan po drzavi zato što ne mate muda nego došli ste tu da hapsite borce koji se za svoja prava bore!! Nema gore stoke i hučkaša od novinara!!!
Droljica
madam Turulj prisavija palijom
Ljepse joj pravo ime...ovako ispade ko Esma Sarulja :P
u prdekanu je
Biula borkinja ili ne,je to kurva veceg kalibra,treba to karat
od ove su srbi bjezali
🤣🤣🤣
od ove su svi bjezali
Meni nije jasno samo koji je razlog napada.
zena, majka, borac...:DDDDD
sve ovo treba rastjerati treba njima posao nista drugo...