Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj 5 mjeseci,jadno i cemerno
Hajd' sto je to pet mjeseci,ali ce se oni opet veatiti na posao policajca
Hajmo narode BiH,pokoljimo se komentarima... Na ovakve vijesti Klix dopusti komentarisanje!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ubice iz Listice pravda stici ce,nasa braca sve izdrzat ce,Horde su najjace bile i ostati ce!!!! Vedran Puljic
@franc jado jadni
Dabogda umro u najgorim mukama
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kad će odgovarati teroristi i rušitelji iz sarajeva koji su došli uništavat, palit i terorizirat lokalno stanovništvo !??!?!
Treba vas pobot fasisti iz sela zvanog siroki , jebem vam rod i pokolj fasisticki
Ja drzave i govana fuj.
Kako je Vedran? Jeli hladan :) ) A dali on ima pravo na zlatnog ljiljana posthumno?
u sve i jednoj normalnoj drzavi ne samo da bi fasovali zatvora nego nikad vise nebi mogli radit ni kao cuvari gradze a kamoli u policiji!
Ma ljudi yeb'o zajebanciju, nego koga ćemo mi izabrati ovim majoriziranim stolnjacima na izborima 2014 godine za člana predsjedništva? Evo ja prvi dajem prijedlog : Damir Marjanović.
nevjerovatno.
nek se bosnje zahvale pa nije bilo mrtvi vise - doc tako i pravit pizdarije u srcu herceg bosne i ocekivat da produ dobro - a ovi sto vicu da nema herceg bosne aj nek dodu tamo nek govore ovo je bosna pa da vide kako ce proc ako vec govore da nema herceg bosne - siroki vam je jaci od jebenog sarajeva pa vas muka pojede - pridete kupreska vrata nesmite reci da ste muslimani - zivila herceg bosna i republika srpska
vidi se da su 'ercegovci pokatoliceni smrdi i ovima i onima je pucati u nenaoruzane ljude normalno. Znaci narode kad pukne znate sta vam je raditi: ovo su isti cetalji kao i oni sa Romanije ...
nexuse,popisam ti se u usta ustaska!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo je sramotno. MINIMALNA kazna koju su po zakonu mogli dobiti je 6 mjeseci, a nikako 5. http://sportsport.ba/bh_fudbal/sramotna-presuda-opcinskog-suda-u-livnu/127804 Stiti ih neko od Hrvatskih politicara, po cijem nalogu su oni i postupili kada su oslobodili ubicu.
Nema vladavine prava I jebiga.
Jos ce dobiti i povisicu! Sramotj
Za saučesništvo u krivičnom djelu ubistva kazna 5 mjeseci, dovoljna razlog za (samo)uvođenje prava na krvnu osvetu.
bravo jarane to je to
S M R T H U L I G A N I Z M U
po meni je fer kazna jer ipak treba pošteno reći da je i ako je ipak ubijen čovjek koji je rušio i uništavao grad znači možda je i opravdano ubijen u samoodbrani
Prijedlog za otkinuti glavu po hitnom postupku: Ivica Milicevic -provjereni skripar hinjavac, koji zivi u Sarajevu.
ovu stoku poslati u Zenicu pa kad izadju bice ko curice, bukvalno