Komentari (394)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Debili seljački koji su nam zagadili grad. Čega se sve nakotilo ovdje, za nepovjerovati.
Bosnajci zatiru grobove predaka.
@Miloje Ovo ko je uradio zatro bi i njega i familiju bi mu. Ali fulio si cijelu loptu, ne govorimo o stećcima ovdje već o pravoslavnim nadgrobnim spomenicima. Ostacima nekadašnjih dobrih pastira dovedenih u XVI stoljeću od strane otomanske administracije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
očekujte ovog sve više i više. dogodine se baš lomi, slijede najbitniji izbori u ovoj vukoyebbini ikad, za većinu vladajućeg šljama bukvalno borba za opstanak. u nedostatku ikakvih rezultata u močvari lopovluka i nazadovanja, pažnju sa svojih zločinačkih rezultata će skretati upravo ovim stvarima. sutra će neko razbiti prozor na džamiji, prekosutra će osvanuti neki grafiti, u novembru će presuda mladići, sa očekivanim akcijama i reakcijama...
pojaviće se mase novih papaka i kombi stranaka, koje će formirati suprotstavljena opcija želeći da oslabi konkurenciju. trovanje će biti sve veće i veće, jače i žešće, kaljuga sve prljavija, populizam sve strašniji. društvene mreže će postati (već jesu) carstva stranačkih botova. u cijelom tom mulju, progresivni, zdravi dio društva treba da prozre istinu i da im svakodnevno i glasno yebbe mater i pokuša stvarni život i stvarne probleme staviti u centar pažnje.
zašto se u cijeloj evropi živi bolje? šta su uradile rumunija, slovačka, irska... pa im je danas višestruko bolje nego prije petnaestak godina? kad ćemo i mi uraditi isto? ko smije preuzeti odgovornost za reforme i mjere? kad će sve i jedan tender i javna nabavka biti javni i dostupni onlajn? kad će se moći otvoriti firma sa telefona, za nekoliko sati, bez troškova? koliki je procenat javne potrošnje, i na šta ide, u eu i kod nas? ko može ponuditi bolje?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jesu junacine koje su ovo uradile !? Mora da je potrebna ogromna hrabrost , zaletit se u kamen , pa ocekivat kontra udarac , pa ocekivat toljagu iza usiju , pa se borit cijelu noc. Ah , da se iko ogrnuo bijelim carsafom tu bi mrtav pao ovaj junak ili junaci. Fuuuj , stoko
vidim srbadija se opasno naljutila,a hiljade srusenih djamija u ratu na hiljade porusenih mezarja ,ali to neme veze ova dva tri kamena su dolila ulje na vatru. Uh uh uh pa vi Sarajevo ocima gledati ne mozete zato nosite i svoje mrtve sa sobom
Ako si žrtva, onda si žrtva. Ako uzvratiš, ne glumi nevinašce.
@Taras_Shevchenko_II Nekoliko kamenova porusenih se nikada nece moci uporediti sa genocidom i etnickim ciscenjem
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa zar srbi nisu odnijeli svoje mrtve sa sobom kad su odlazili,bas me ovo cudi
Koji kreten...sad ce oni nase mezare i tako u krug....predizborna vec pocela
Ovo je djelo nekog balije ateiste... jer vjernici niti se drogiraju niti piju alkohol, i ne diraju tuđe svetinje, jer tako Kur'an nalaže. Ufatiti mangupčiće i dobro polomiti..
ja bi volio da ga kazne da mu ja ebem sestru pred njim u pakas a ona vristi ko da brata zeni
Koji idiotizam.Level pro
Vidim da pojedinci licitiraju sa podacima iz rata 92'-95'. Time valjda zele da kazu da je danas i u MIRU ovo sasvim normalno. Interesantno da uvijek licitiraju samo onim podacima koji njima odgovaraju. Dakle, sovinizam. Recimo pocetkom 70tih, poslije rata koji je bio po brutalnosti i zrtvama 15x gori od proteklog ovakva i slicna vijest bi zgrozila sve. Danas je to to normalo i sve se opravdava proteklim ratom.
Na dva mjesta u dva razlicita vecinska bosnjacka grada, vjerovatno manjinci pokusavaju napraviti sranje.
Bolje rusit u miru nego u ratu. Manje su kazne.
Ma tko će drugi nego četnici koji podmeću jadnim bošnjama? :)
Sramota
Počela predizborna...
Tako je bosnjaci... To je vase ogledalo.Isto ste to radili i u ratu... Sva ste groblja oskrnavili.Mi jesmo dzamije palili ali mrtve nismo dirali...A pogledajte vas i u miru problem trazite!
Eto nikako niste. Ne samo da ste dzamije palili vec ste ih tako znali porusiti da bi covjek rekao da tu nikada nije bilo dzamije (nije da ja volim dzamije ali neka se zna), a groblja kod tih dzamija znali ste preoravati i praviti ledinu od njih. Ali eto, na grobljima svaka fukara moze ostriti qurac.
Policija tebe treba prvog ispitati, vjerovatno si ti to sve odradio i smislio, pa da optuzis Bosnje.
Muslimani imaju pravo da poruše sve što nije Islamsko na svojoj zemlji. Tako nas je učio časni Kur'an. Inače veliki islamski učenjak Abid al Hazimi je to odobrio u fetvi izdatoj 1256 godine u Meki.
Rastko Nemanjic, aka Sveti Sava, je rekao da muslimanska vjera mora biti zatrta tako da ti je to isti qurac.
@Gospod Zajebani Bugari bili.