Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzlaci, sada trk po ruže, napišite fino pismo i to postavite na ulaz u groblje. Ugledajte se na one Šveđane od prije par dana kad su isto uradili ispred džamije u Stockholmu. Inače, ovaj čin je idiotski, a njegovi počinioci su jadni i nemaju pametnijeg posla. Lijenčare po cijele dane, piju, puše, vjerovatno se i drogiraju. Niko ih sebi ne bi poželio, tako da, ako su u pitanju Bošnjaci, evo ja ih se u ime svih nas odričem.
Multikulturalnost na svakom koraku
A jesu mi se i popeli bili ovi Tuzlaci sa pricom o nepodijeljenosti, kako su svi k'o jedan, haha, sta ovo bi sad "multikulti" Tuzlaci
Ma što je najgore ovi novopečeni hrbai mapadali pod hrvatskom zastavom stotine kilometara udaljena hrvatska mjesta i naravno nastavili sa propagandom multikulti šuplje priče.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kao prvo nije poznato da se zove Hrvatska poljana...
A ko si ti,Krvoje,da govoris nesto o multikulturalnosti? Vrlo dobro se zna sta se bosnjacima radi u hrvatima-opterecenim dijelovima Bosne
Odvratni vandali "svih boja i religija" fizički po grobljima, netrpljivi duhovni šoveni istih "boja i religija" po portalima..... Normalnom čovjeku da se ionako oduran život još više smuči.....
Ljudi, ovaj čin je pogrešno shvaćen! Oni što su skrnavili ovo groblje su to ustvari uradili iz ljubavi prema Katolicima i njihovim umrlim. Predpostavljam da se radi o ekstremnim muslimanima, koji odgovaraju na ovaj način našim navijačima koji dolaze na tekmu u hrvatskim dresovima.
Nebi me cudilo da iz genocidne ovo ne dolazi da bi se napravio razdor izmedju muslimana i katolika u Tuzli koji nije bio narusen u vrijeme najzescih sukoba izmedju hercegovaca katolika to jest suskovaca i ARBIH..
Ne laži! Prije 3 dana je bila 20 obljetnica ukidanja 115 brigade, usljed agresivno i prijetećeg ultimatuma armije BiH tuzlanskim hrvatima. Polije tog datuma više ništa nije isto, jer je odličan odnos jednostrano narušen i iz dana u dan je sve gori, to pokazuje i učestalo rušenje katoličkih grobalja i nezainteresiranost tuzlanskih i kantonalnih muslimanskih vlasti da to riješe i spriječe.
Srpska posla.
http://www.youtube.com/watch?v=3unsQSPB2fI
Svaki ovakav ili sličan vandal treba osuditi ,bez razlike čije je groblje ili vjerski objekat.
bas nesto kontam kakav retardinjo mozdani sklop moze imati ovakva osoba ili osobe koje unistavaju groblja ili mezare mater mu *** ko god je
E sad će vam doći Ćiro i jebaće vam majku!!
SRAMOTA I BIJEDA!
Sitnica u odnosu RS-u, tamo vise nisu meta groblja vec ljudi. Ali o tom se ne pise mogli bi se srbi osjetit uvrijeđenim.
i ovo su četnici uradili
pa neke bradonje jesu...samo je pitanje jel nose kratke lacice il opanke :)))))))
Sramotan čin. Počinitelje pronači što prije i oštro kazniti. Skrvnavljenje bilo kojeg vjerskog simbola samo šteti ugledu naše zemlje. Svako ko ista nedjela vrši ili se ponosi njima ne misli dobro zemlji i građanima.
Ovo mjesto se zove Bosanska Poljana. Koliko je meni poznato, nije promijenjeno ime. A ovaj čin je za svaku osudu!
jusuf.jusic.940 vlasnici klix-a su hrvati pa se zato i tako zove "hrvatska poljana"
Ne zove se Bosanska Poljana, zove se onako kako ga sami mještani nazivaju. To što su neke vlasti prije mnogo godina odlučile ukinuti muslimanske, turske, hrvatske, katoličke, srpske i vlaške prefikse i sufikse i preimenovati ih u gornje, donje, srednje, mještanima mnogo ne znači oni njeguju stare nazive.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)