Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djedovi vam se u grobu prevrću zbog ovog. Smrt fašizmu!
izgleda da treba Odžak opet oslobađati
kad muslimani krenu pricat kako su ovi iz hercegovine hrvati drugaciji od bosne, ne bojte se mi nikog nismo izdali i mi svi isto mislimo. ZDS BOG I HRVATI, ALLAH I MUSLIMANI. VRATITE SE I IDEMO OPET ZAJEDNO. BAJRAM SHERIF MUBAREK OLSUN.
NACIONALISTICKI IDIOTLUK
uzp na djelu...
Gdje god zakoracis, velika je sansa da su ispod kosti nekog neukog seljaka, nekog obicnog covjeka, nekog prevarenog vojnika koji je bio zrtva neke ideologije, bilo vjerske ili politicke. Same po sebi te kosti nista ne znace sem podsjecanja na milione nasilno prekinutih zivota. Ukoliko ti zbog nekog uvjerenja nesto i znace, onda pazi kuda koracas.
Nedavno je u Posavskoj Mahali nadomak Odzakaotvoren memorijalni centar svim poginulim i nestalim posavljacima koji su branili svo dom. Njih 3404 stradalo je u zavrsnim partizanskim operacijama od 19.04.1945 do 25.05.1945.Za napomenu,Sl.Brod zauzeli su partizani09.04,Zagreb 21.04. Berlin je pao 24.04.
@smooloPartizani su u zavrsnim operacijama koristili i zracne snage,i velik broj divizija.Najvise je stradala 26.muslimanska brigada koju je partizanski general i kasnije narodni heroj Milos Zekic iz Tuzle desetkovao gurajuci je u spicu napada.Stradalo je do 10000 partizana
@smoolo 10 000 poginulih partizana u toj operaciji? Odvadi malo...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mozete koliko hocete ali ne do kada hocete. imamo i mi farbe da krecimo i farbamo vase spomenike po blajburzima. sutili smo 27 godina. nemojte se neprijatno iznenaditi kada djavo pokuca i na vasa fasisticka vrata.
@rodjakStipe Gdje ti vidiš političku poruku, nataknem te tako paranoičnog?
To treba sve istrijebiti, otvoriti pet golih otoka i ubijati fasisticku bandu
“U trenucima kada je u Berlinu Hitler već potegao pištolj da ubije Evu Braun, u času kada su naše trupe ulazile u oslobođeni Zagreb, na ušću Bosne u Savu tek su počele da se rasplamsavaju prave bitke. Ovde je tek počinjao rat, s mnogo poginulih na obema stranama. Trajat će sve do 25. maja 1945. godine – čitavih šesnaest dana poslije završetka Drugog svetskog rata.'
Pas mater....
Ne čudi me. Naime Odzak je pao sedam dana nakon Berlina. Eto kakva mraka tamo živi
Uvreda ljudskoj inteligeniji je FAŠISTE tipa TITA zvati anti-fašistom. Propale ste komunjare, pomirite se s tim.
@johnlock071 Tata ti je propao onog momenta kad si se ti okotio
Ja dodjo u Ozdak kad svo hrvatsko stanovnistvo ustase da me pozdrave jako lijep gradic nema sta i evropski orjentisan u njemu jos mozda 10 ljudi ostalo
kome trebaju krepali partizani I cetnici. vecina partizana su veci dio rata bili u cetnicima