Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
steta sto nema dozivotna ili smrtna kazna u BiH......steta
Cuj stotinu dokaza, pa ima video gdje ga udaraju jebote. Ne treba 100 dokaza, dovoljno 1. Treba ih u Sibir poslat na dozivotni rad.
smrtna kazna je olaksanje,dozivotna,stpat ih izmedu bolesnih pedera i tu ih svezati.jednom sedmicno da jedu i 3 puta piju.Uz sve to svaki dan da prolaze troturz kroz koju je nesretni momak prolazio,al pomalo,da pate al da potrajd.
nista ispod 40 godina robije za svakog
Ma doživotna stoku nikad ne puštaj a i smrtnu treba za ovakve kretene koji će klinac među ljudima i na trošku države
Maksimalna kazna zatvora, plus u zatvoru ih stavljati na vrazije muke.Divota bi bilo i skinuti im glave sa ranena.To su najbolje preventive.
Samo na isti ili GORI nacin ih mucit i komadat, svezat u vrecu i bacit u hladnu Savu da umire na tenane, druge kazne nema, ĆAĆA DA MI JE RODJENI !
Zar nije taj snimak dovoljan?!
Smrtne kazne
Ucinili su groznu stvar za koju su zasluzili smrtnu kaznu. Obzirom da nema smrtne kazne (nazalost), ostajete zivi. Jedini nacin da se donekle iskupite jeste da pristupite odbrani Bosne od sh genocidnih zlocinackih hordi. Mislim da bi tu bili od koristi.
@XYLK ...njima je mjesto u zatvoru. (ne u vojsci icijoj)
Donekle mogu razumjeti da ubiješ nekoga al da ga prije toga ponižavaš i mučišto ne mogu...ni u ratu nisu ovako mučili...strava užaš...+ Snimali
Muschke ..Sve si u pravu , jedino naivan oko rata. Neki ljudi su zivotinje i za zivotinje , i uvijek ce tako biti.
stotine dokaza, bice to dovoljno za nekih 7-8 godina lake robije
teretana, play station, internet.. menza.. sve dzabica burazere
@SDAljudskaPravaSva nasa politika kaznjavanja je katastrofa, minimalne kazne za najteze zlocine, umjesto da drape dozivotnu i usput rintace sto niko nece da radi, oni jos uzivaju i primaju plate ako nesto urade......pljuc