Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od ovog ce samo fajde imati stamparija i niko vise
Naravno
Ali stranački tisak
Vidi, ovo isto ona knjiga: Kako razumjeti zene - prvi dio 😁
Sudija: Optuzeni ustanite se svi molim! Tuzilac molim vas pročitaj te optuznicu! Advokat: Nema potrebe naši klijenti priznaju krivicu za sva krivična djela iz optuznice uz uslov da je nečitate! Sudija: Dobro 100 sati socijalnog rada u kafiću preko puta. Predmet završen, hajmo na ručak.
tobejarabi sve muslimani
Scenarij ce biti isti kao i sa predmetom Pravda. Trosice se pare iz budzeta za pokusaje odrzavanja pocetka glavnog pretresa.
Scenarij ce biti isti kao i sa predmetom Pravda. Trosice se pare iz budzeta za pokusaje odrzavanja pocetka glavnog pretresa.
Steroidasi iz 300 na aparatima hahah
alija gadzo prije rata bio znatlija danas burzuj nakro milijardu km sve mu omogucijo bakir izetbegovic
Kada će hapšenja u Iskra emeco
Ovo ce se oduzit do 2022
Sve je to slobodno drugi dan suđenja.Nema elemenata krivičnog djela,po starom dobrom običaju
Poznavajući naše tužilaštvo i sudstvo, mrka kapa.
I onda tuzba i predmet padnu zbog skolske proceduralne greske tuzilastva.
Nase sudije ovo ne mogu procitati za 10 godina a kamo li da donesu presudu...sve je ovo farsa
Gdje su vam političari na ovim optužnicama, koji su poktali i pronevjerili 100x više para nego ovi svi zajedno!!! Kad ćete protiv tih lopova podignuti optužnicu???
TUŽILAŠTVO se bavi IZDAVANJEM ROMANA !!! TO je znak da će PROCES trajati GODINAMA !!! A kakvo je stanje u DRŽAVI , tužilaštvo bi moglo svaki dan izdavati po jedan OVAKAV ROMAN !!!