Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidjeli sta radi vlast i njihovi uhljebi u drzavi u kojoj su se zatekli...pa kontaju da je kradja legalizovana...
Kada si u Rimu, ponašaj se kao Rimljanin. Kada si u Bosni, ponašaj se kao kriminalac. To je stvar kulture i poštovanja lokalnih običaja.
U Austriji 5 ubijenih djevojaka nozem u 10 dana,nemojte misliti da vam se uskoro nece dogadjati.Moja marka vise nece pomagati takav smrad,ne zalim nikog od njih.Imamo toliko starih i bolesnih kojima je pomoc veci sevap.
@99summit idiote neotesani poredit jedan zločin sa dugim može samo greška u evoluciji kao ti. J**** ti mamu glupu.
@vibrator Pa to je to. O tome ja govorim stalno. Uskoro će i ovdje biti ubistava, čiji će akteri upravo biti ovi kozoyebi.
Pogledati ima li ih na piku...
Odrasli u "moralnoj" religijskoj sredini, sad kradu. I onda dode neki šejh iz Egipta da nam objasni šta je moral kako trebaju žene da se ponašaju kako bi mogle da odgoje poštenu i kvalitetnu djecu. Dođu vamo da nam objasne kako treba biti društvo uređeno i kako smo mi na rubu propasti....
profesionalno odradjeno....sutra ce ovako odradjivat i hanimice po bihacu i kladusi...:)
I ja sam skonto da su migranti, vidi im se po kapama i rukavicama. Ahahaaa
Što pušćate migrante u radnje?
Trebao im je netko reći da samo političari smiju krasti
Prodajem telefon bez punjaca..
Suosjecam sa izbjeglicama ali jednostavno primiti onoliko koliko su kapaciteti, a ostale deportovati u susjednu zemlju iz koje su usli, kao sto ih hrvatska deportuje u BIH, ovako je opasno i za njih i za nas.
I onda odu u IOM koji im dadne imunitet i ne smije im niko nista jer se odma smatra da je diskriminacija. Koja su o samo pogan od ljudi, pa u njihovim zemljama nema ni WC solja. To samo zna krasti, silovat, ubijati, macevat podpina anarhija.