Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo je glup sto je pobegao, covjek sekunde nije kriv
Nije glup nego pokvareno govno od čovjeka
Zamislite izleti otac ili neko drugi i izroka vozaca ,a vozač u ovoj situaciji nike kriv, jer je dijete istrčalo pred auto .Nezgodna situacija ,što se mene tice ,ja bih ostao pa taman da glave košta ,ovako ce popusit zatvora Hvala Bogu pa je djete prošlo sa lakšim ozljedama, zato vozači, polako kroz naselja, djeca sad pa sad izlete na kolovoz
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dijete jeste krivo i vozač ne bi odgovarao za samu nesreću. Međutim uskraćivanje pomoći unesrećenom je kazneno djelo i budala će na kraju zbog toga otići u zatvor
Jeste, u tim trenutcima prorade i adrenalin i strah pa covjek ne zna sta radi.. samo da je dijete dobro
Sve i da ne zna zakone, gdje je tu osnovna humanost i zelja da se pomogne, da se saceka hitna i uvjeri se kako je sve ok?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sido rodila si idiota. samo kod Side nisu trcali pod auto. desavalo se ali ne ovako.vrlo cesto. dijete drago.kuda ces?
Da sam ne znam ti koliko pijan bio ili da su mi ne znam ti kakvi dokumenti, ne bih vala bježao da udarim čovjeka. A pogotovo ne dijete.
6 mjeseci uslovno zbog neukazivanja pomoci ukoliko ranije nije kaznjavan
Ne mora on pomoci ako vec neko u ovim slucaju 10 ljudi prije njega pomazu.
Nekad je dobro sto ima ovih nadzornih kamera da se tacno vidi kako je bilo kad se sta desi.Nadam se da je djete dobro.
A hoce li iko i ovog u bijelom kazniti? Zastao je na mjesto ulaza, i dodatno doprinio ovoj nesreci.
halo debili glupi ! kriv je svako ko udari dijete i pjesaka! i ako je dijete krivo istrcalo njegova krivica je sto je napustio mjesto nesrece ! ja bi mu 3godine robije dao! ni mi ne smijemo proci kao vozaci kraj njesta nesrece vec moramo stat i pomoci! obaveza zakon ! a kamoli izazvat nesrecu pa pobjec!
...eto, završi škole, postani sudija i dijeli robije, vješaj ljude... jest i ovo dijete poletilo ko u p.čku materinu. Ja sam seljak, pa opet svom dijetu govorim "haj krajem, pa pogledaj kad prelaziš". Ovo isto divokoza. Ovo se može svakom desit ko vozi, nemereš ovo izbjeć ko vozač ukoliko na ovakav način ti bukvalno podleti pod kola.
Pa realno i ja bi pobjegao ako su one rmpalije prijetile , a ne vidim drugi razlog jer covjek je stao i izasao iz voila , zasto bi bjezao a znao je i on odmah da nije kriv za nesrecu ......jedino sto bih se odvezao direktno u policiju i prijavio sve kako je bilo i objasnio zasto sam pobjegao
Ja ne vidim ni da ga je udario, djete poskočilo na trotoaru, ovaj na cesti bio 🤔🤔
pa kud je trcao kad je vidio auto da ide. vozac neduzan totalno
vozač nije kriv,nije trebao pobjeći.Sigurno se uspaničio,da ga ne namlate,pa pobjegao.
Kakav debil, pa nije nista kriv, a jedino ako je bez vozacke!
Mercedes GLK, god.2011-15, siva boja.. Nema puno ovih auta registrovanih u Sa.. da imam pristup ja bih vozaca nasao za 5 min..
Druga stvar, kriv je.. duzan je pruziti prvu pomoc unesrecenom
I oni bi nasli da nije registrovan u garminsparten kirhenu kod oberzdorfa
Nije trebao da bjezi. I da je kriv i da nije treba stati i ukazati pomoc
Samo se zajebao sto je otišao sa mjesta nesreće pogotovo sto je dijete u pitanju… a za nesreću direktni krivac je dijete
Ne mozes ovom brzinom voziti kroz ovako usku ulicu, vozila parkirana sa jedne strane, ulazi u zgrade, park, radnje, ne mozes pravovremeno zakociti.
Svi ste vi generalni poslije bitke, nije vozio sigurno vise od 40, pa prije da je vozio 30. Da jeste dijete e bi proslo sa lahkim povredama.
...3149. Prijatelju kad vozis kroz uske ulice gdje je preglednost nula, gdje uvijek mozes ocekivati da ti neko istrci u sekundi iza parkiranog vozila, iz parka, ulaza, moras prilagoditi brzinu, znak tu vise ne vazi, osim ako ne zelis da covjeka nosis na dusi cijeli zivot, bio kriv ne bio.