Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je ovo koloovoz? Treba tuzit drzavu. Ovdje treba biti napravljen ili lezeci policajac ili kruzni tok.
@dozd103 ,,Drzavu" ha.Jadna smo mi ,,drzava"!
@dozd103 majke ti nemoj vise lezecih. Dosta mi rupa, grba, neravnina. Samo mi oni jos fale.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
To se ukljucuje na put i uopste nista ne gleda
@heatovac.heatovski pregledaj snimak pa ce ti sve biti jasno. Ukoliko si vozac - mnogi bi ovdje pogrijesili. Naravno ne opravdavam nesreću, međutim ulicni saobracaj nam je grozan.
raskrsnica je sasvim uredno obilježena samo se ne vidi na snimku. to je ukrštanje ulice sa magistralnim putem. desetak metara prije su trake za prestrojavanje, ravno prema gradišci, desno prema prijedoru. trake su razdvojene ostrvom, stop je ispisano i na kolovozu i na znaku. žena se jednostavno isključila, a očigledno je i brzo vozila. i da je imala pravo prvenstva, u raskrsnice se jednostavno ne ulazi tom brzinom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fali ovdje tona znakova
Koja raskrsnica nigdje Stopa niti nekih oznaka na putu, to samo moze Balkan!
Jako cudna raskrsnice. Ili se meni cini, ili nema nikakvih znakova. Do duse, ko mi i postujemo znakove.......
Jeli makar poginuo ovaj sto je izletio na glavni put u brzini ovakvoj.
Pogino je iz Kozarca Sefik Kenjar. Od granice Novska od Prijedora je sanje nika put sretno svima.
Mobiteli, mobiteli, mobiteli.
Ovo nije vidjelo raskrsnice.
Ovaj u fiesti nije bio vezan 100 posto, ovaj sudar je moguce prezivjeti, kabina na fiesti ne ostecena,
@damir0201 a šta misliš, šta se dešava sa aortom i još nekim djelovima tijela pri naglom udaru i zaustavljanju? Pogledaj usput na yt. crash test.
Pa kako neces ovdje imati sudar? Nikakve moguce oznake nema. Ovo je za rubriku vjerovali ili ne.
@a1ka Pa s obzirom da si i ti vjerovatno od onih što su "kupili" vozačku dozvolu, kao i vozač audija, nije ni čudo što ostavljaaš ovakav komentar!
ma ja, hebo stop, to je za pi_ke , užas!!
Treba uzeti u obzir da vozač koji je na prvi pogled krivac nesreće nije imao kontrolu nad sobom, vozilom ili se dogodilo nešto treće. Snimak ne prikazuje da tu takođe postoji znak stop prije uključena, takođe niko od vas ne zna šta se događalo u tom autu.
I gore na Bjelasnici/Igmanu slicna situacija. Ljudi idu kroz stop bez gledanja...
onaj kombi je zaklonio pogled covjek ga nije vidio a isto tako nije ni obracao paznju previse brzo je usao u raskrsnicu na kraju pogino ovaj mali ni kriv ni duzan :( zali boze..
Sta je ba ovo ukljucenje direkt u suprotnu traku pa ja bi prvi udes napravio ovdje
Ovo je nazalost primjer zasto dolazi do nesreca. Vozaci ne postuju propise, uz pogubno rjesenje raskrsnice koje je neminovno dovelo do ovoga.