Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko nesto rekne protiv Dubravka dobit će prstom po nosu, to vam ja obecajem.
da, ispravno je rehekne
Ispravno je reče
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
"O Prstojeviću sam relativno objavio tekst da je smijenjen sa ove funkcije... " Kako se to "relativno" objavljuje tekst? Je li do Vukelica, ili je do Klixa?
Moj Sinisa, tebe kao i sve druge prate Dodikovi batinasi i javljaju telefonima o svakom tvom koraku. Valjda vam je jasno zasto vecina Facebook korisnika ostavlja svoje komentare iza laznih profila. Vrijeme je da se skinu maske i posaljemo ovu vlast u Sibir a njihovog predsjednika u Focu ili Zenicu na "" ljetovanje "" jedno 50 godina.
nakon informativnog razgovora i primljenog telefonskog poziva pusten je kuci .
Boli nas Kuki za njim
novinar je trebo pitat gdje je ovaj prije vjesao i gazio
Ova fotka mu čini medvjeđu uslugu ocam.
samo dirty harry style pomaze
Kakvi nam sve divljaci setaju po zemlji, nista me vise ne iznenadjuje.
Baja i njegova bagra sve vise pocinju liciti na Staljina.
nelice oni na staljina nego na idil i pravoslavni kalifat zvani genocidistan-sumska a laktasekno je onaj sa rolexom.