Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je ovoj djeci u pizdu materinu, ima li neko da im prenese manire lijepog ponašanja!?
Nema, jer niko i ne vodi brigu o njima. Roditelje danas nije ni briga za njihovu djecu.
@Tesla10 Generalno ljudi, žitelji Balkana, znaju slušati samo u dva slučaja: 1. Samo ih udaraš po džepu (financijski) 2. Tučeš ih, ili da dođu pameti, ili da ih lišiš i ono malo, što je imaju (fizički) Referiram se na "roditelje" problematične djece, isti se moraju sankcionisati za nemar pri odogoju djece, ovo je propust roditelja!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Bice toga jos vise narednih godina. Kvalitetan kucni odgoj vise ne postoji, djeca su napustena.
'Strpite se, jer, uistinu, neće doći ni jedno vrijeme a da ono poslije njega nije gore od njega. Sve će bit tako dok ne sretnete svoga Gospodara.'
Ja razumijem da taj zapadni sistem vrijednosti (čitaj hollywood) ima utjecaja na sve nas, ali hebem li ga kako da ne kopiramo baš ništa lijepo samo ovakve stvari?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nepismeni, isfrustrirani, potlaceni, ugnjetavani, neuroticni, bezosjecajni ljudi daju manje vise istu takvu djecu(tj.odgoje ih tako). Nisu krivi ni jedni ni drugi, nazalost.
Nije ov nista cudno ... Samnom je u razred (srednja skola) isao lik koji je prve dvije godine nosio nož u ruksaku. Ne bilo kakav, ostrica je imala 25-30 cm. Tek u trecem razredu smo ga uspjeli nagovoriti da mu ne treba, i jedan dan ga nije ponio, ali sutradan odma jeste. Kaze osjecao se nesigurno ... Porijeklo: DUBRAVE Dakle po selima je noz za pasom normalna pojava (a konkretno dubrave su oduvijek bile poznate po tome), bez toga se osjecaju nesigurno. Osjećaj nesigurnosti je ili urodjen, u sto sumnjam, ili se usadi jos u najranijoj dobi, od strane clanova porodice, prijatelja, okoline ... Jednostavno odrastaju sa time, i nije to lako tek tako promijeniti. Ako u to ukljucimo strah od nepoznatog (gore spomenuti je dva puta bio u Tuzli prije nego je krenuo u skolu, kad je rodjen i kad je kao mali bio tesko bolestan), jasno je da su ove osobe na pocetku zivota vec trajno ostecene. Pogledati: Krsto Papic-Kad te moja cakija ubode (youtube)
Ovo je sitnica u odnosu na ono što se sve dešava u ovoj Ugostiteljsko-turističkoj školi... Droga je tu sasvim normalna pojava, zna se ko je donosi djeci, zna se ko je uzima, fizički obračuni se ugovaraju danima unaprijed, a ono što je najgore, osoblje škole to vrlo dobro zna ali niko ništa ne poduzima. Kad bi se samo malo dublje zarovilo od ova dva incidenta mnogi bi možda i u zatvoru zaglavili.
Još jedan dokaz kako pratimo svijet al samo u negativnom..Još treba neki dilinger upasti sa puškom i pobiti 20 učenika, i eto nas na TRONU :)
Još jedan dokaz kako pratimo svijet al samo u negativnom..Još treba neki dilinger upasti sa puškom i pobiti 20 učenika, i eto nas na TRONU :)
Još jedan dokaz kako pratimo svijet al samo u negativnom..Još treba neki dilinger upasti sa puškom i pobiti 20 učenika, i eto nas na TRONU :)
Jbt zivot vise, pa ne mogu da vjerujem, odi brate trazi cure puna tuzla djevojaka...
U normalnom svijetu kojeg mi ne poznajemo ovakvi slučajevi; "socijalne ustanove(radnici) oduzimaju djecu od roditelja,a djeca idu kao i roditelji na resocijalizaciju! Kod nas je zakon SDA HDZ SDS glup narod a jos gluplja drzava! Blage mi veze nemamo o lijepome i kulturnom!
bilo je ovoga i prije samo nije bilo Klixa da prenosi
na internetu je to naucio
Nije, to je naucio od politicara kako bodu ljude :P
nesto je do odgoja, ali nesto i do same djece, neka djeca su jednostavno zla, je gadno za reci,ali takva su. Da nisi imao nikakav odgoj pa zdrava pamet ti kaze da nije normalno da nosas okolo cakiju i ranjavas ljude...
Tek se rodili i misle da su neki muskarci, treba ih naucit pameti.
Da i oni budu popularni ... Boze sacuvaj !
"zasto u ovoj vukojebini sam ja odrasto" ? Svaki dan sve gore i gore ...
ebo to,šta sam ja djece izbo čakiom kad sam išo u školu,uh,one tri meni idu na živac