Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve jasno čovjek se utopio ,ali po čemu je opasano jezero što je duboko i što je čisto pa ljudi se u bazenima utope pa niko ne piše opasan bazen čovjek nije znao plivati ili jeste ,,,,Žao mi je mlad čovjek koji je porodicu imao kad se otkrije pravi razlog zbog čega se utopio onda možete tvrdit jeli opasno ili nije ......Ovako samo skandalozna vjjest opasno!!!!!
Žalosna vijest što je otišao jedan mlad život. Ali žalosno je što se ovakve stvari koriste da se napravi nekakav bauk od ovog jezera koje je nekima, godinama, trn u oku, zna se i zašto. Jedno od najčišćih i najljepših jezera. Opasno koliko i sva druga jezera. Generacije djece iz mjesta oko ovog jezera su se ovdje naučile plivati.
Nije mi jasno zasto neko ima potrebu da sere o stvarima o kojim nema pojma!? Jezero jest opasno, to ovdje svako zna jer je to ranije bio rudnik, ispod imaju rupe, pojavljuju se virovi, izlazi zrak ili sta vec..kako god dobro plivao, jednostavno propadnes u vodu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Boze sacuvaj
Iskreno saučešće porodici utopljenog.Šteta mladog života. Poznajem jezero od njegovog nastanka do danas. Priče o zaostalim bagerima,virovima,rupama,povlačenjima u vodu itd zaista nemaju nikakkvu utemeljenost.Pojedinci koji komentarišu jezero i njegovu okolinu kao i nastanak jezera pokazuju svoju neupućenost i neznanje. Inače sve u životu radimo na vlastitu odgovornost npr,vozimo automobile,vozimo motocikle,letimo avionima,jedemo,pijemo pa tako i plivamo , i svim navedenim radnjama postoji doza opasnosti.
Bistarac i ovaj kop su poznati po tome sto "Nisu" opasni....žao mi je samo sto neko i neki ne cijene svoj zivot.
E moje oči neće vidjeti ovo jezero :)
ovo samo ima u ovoj lakrdiji od drzave. odes tamo u australiju na svaku plazu ogromne zute table pisu zabranjeno kupanje .....itd...itd.. drzava je tu da vodi racuna o nasoj bezbjednosti pa makar bilo idiota koji hoce da rizikuju, trebali su postaviti tamo strazara koji bi zabranio kupanje u jezeru.
Haver ode na pola jezera i stane i tijelo mu bude iznad vode, bukvalno covjek stoji. Mi ga pitamo kako, on kaze da na sredini je ostao povrsinski bager i da se moze tu stojati. Inace okolo je dubina oko 150 metara
a to bager visok 149 metara
Na sredini ima stijena i na njoj bager ,pa se moze hodat komotno a vec malo dalje ni fliper i lopaka ne smiju zaronit.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sta sam ga puta preplivo..., al stvarno je ovo jezero uzelo puno zivota, iskusnih plivaca, mislim da ima puno virova, a dubine su stvarno ekstremne, preko 100 m je na vecem dijelu jezera, a najdublje je oko 150m......
pa koji *** onda ne zabrane kupanje tu...
Pa zatrpajte ga brate šta se zajebavate, koliko još života treba uzeti da neko skonta da to jezero nije za kupanje a zabraniti ljudima nikad ne možeš, ko god ode konta neće mene i postane bivši kakve ribe i kurci palci, puna Bosna jezera ima mjesta da svi uzmemo po štap i pecamo...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dame i gospoĐe iz Klixove redakcije, je-be-m vam pokoljenje, sram vas bilo što ostavljate mogućnost ostavljanja komentara na ovakvim vijestima. Neka vam je na čast.
"...jezero sa ekstremnim dubinama" svjedeno je da li je jezero duboko 2m ili 2000m podjednako je opasno ako ne znas plivati
Ne radi se jarane o dubini, nego je tu ranije bio rudnik...ima dosta rupa, pojavljuju se virovi ili sta vec. Covjek jednostavno propadne u vodu, a ti plivaj koliko hoces.
U zadnje vrijeme sve više smrtnih slučajeva,jel nam se Sudnji Dan približava ? -Da se okrenem vijeri XD ...
Okreni se ti gramatici 3. razreda osnovne skole, druze...
vrućina me malo poremetila grrr,al uvijek se nađu pametnjakovići !