Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa hoce li ovo ikada vise stati? Djeco šta to radite....
Slazem se liugi, mada smatram da je prvenstveno do kuce i kucnog odgoja! Odnosno do toga sto baBo i majka nemaju mozak da njime misle i daju djeci tako jake masine da bi se isti kurcili po gradu...
Ne mantaj Luigi....sta Bakir ima s tim kako cu ja voziti... Pa u svim dijelovima drzave kreteni isto voze...nije Bakir u Lukavici pa isto se događa. Smijesan si....ko te plaća.
Mladi vozaci koji su se navozali na video igricama, a i nisu se morali potruditi da zarade za auto, nemaju nikakav osjecaj realnosti - ni opasnosti, ni moguce stete, pa voze auto kao da se igraju ... roditelji su krivi sto su mu nespremnom dali ubojito oruzje u ruke. Zao mi je mladog zivota.
@ogledalce oprosti pogrešno protumačen komentar.
Kad posten svijet, zbog budale izgine...
Tačno mi je loše nakon svih ovih komentara, osuda i slično. Erdin nije izazvao udes !!! Izazvao ga je vozač Alfe koji je vozio nekoliko desetina km/h preko ograničenja. Udjite na exkluzivu i vidite slike auta kako izgledaju nakon udesa. Nažalost moj Erdin kojeg više nema je udaren sa strane direktno u vozačeva vrata, gdje je njegov "bijesni" Audi u potpunosti uništen i slijepljen. Samim tim na osnovu izgleda Audija možete pretpostaviti kojom brzinom je isla Alfa... budite mi dobri, a mi pored kojih nema našeg pravog i iskrenog prijatelja Erdina ćemo samo da se zgrožavamo Vašim komentarima. Pozdrav/Selam ili kako god Vama to odgovara...
Da ti dragi Allah podari vječni rahmet i lijepi Džennet, a tvojoj porodici da da snagu i sabur u ovim najtežim trenucima.
Ostao sam bez teksta kada sam ovo vidio.Erdin-e druže,otišao si prerano.Neka ti dragi BOG POKLONI BOLJI ŽIVOT NA NEBU :( :(
Nigdje nisam procitala ko je kriv, odnosno ko je kome uletio u traku?
Zar je to bitno sad? 😞
Bitno je. Bitno je da li da žalim poginulog ili ne. Ako je on kriv za saobraćajnu nesreću, onda mi ga nije žao.
Nije ovo bilo bijesno auto, vec stari audi. Da je bio neki bijesni, ne bi se ni desilo sto se desilo. Radari i kazne ne mogu sprijeciti da guma proklizne na mokroj cesti, ne pricajte gluposti. Znam koliko je radio i sakupljao novac za njega. To je bila ljudina od momka, ali Bog uvijek takve uzima, one najbolje. Takva mu je bila sudbina...
Kad je cesta mokra, a ti nisi siguran u svoje gume, fino brate voziš 20, a ne 50/60
Solidarnost prema Komadantu NASERU REGISTRUJTE SE I STAVITE NJEGOVU SLIKU https://suna.e-sim.org/lan.227753/ https://suna.e-sim.org/lan.227753/ https://suna.e-sim.org/lan.227753/ https://suna.e-sim.org/lan.227753/
Što reći osim jebao te naser, u prkno naravno.
Kupio sanđaklija sinu audija da ide u školuKad se vratio iz škole pita sina kako je bilo??Pa babo ima prijatelja koji dolaze tramvajem ..neka, neka kupit če tebi babo i tramvaj.
Vic je prvobitno izmisljen u vezi Hercegovca u Zagrebu, tako da izmisli neki novi u vezi Sandzaklije u Sarajevu, nije fora :)
Jel ovo bilo na autoputu??????To je to kad seljak dođe do para i kupi audija sa 19 godina i ko je ko on.Žao mi ostalih al njega nikako Pa da povako pogine treba voziti najmanje stoju.
Sada se opet vraćamo na pitanje kako neko od 19 godina ima ikakav novac. Neko je napisao da je dugo radio. A izbor auta pokazuje najčešće životni stil, pa i stil vožnje. I vezivanje pojasa jako puno znači kod sudara, pa bili to i manji automobili. Evo cijena sa interneta: Audi A3, godište 2003., 9.750 KM. Audi A3 Sportback 2013., 33.990 KM. Ne znam šta je ovaj nesretni momak vozio, ali ako se kod nas može u tom životnom dobu doći do auta na takav način, mi smo raj na zemlji.
Pa rečeno je da je momak vozio starijeg Audia, zašto bi ljudi/poznanici to slagali? Ako je stariji Audi, nije ga teško priuštiti. A i nije to neki snažan auto. Ne treba baš gledati stil života po brendu, treba po snazi.
Devetnaest godina i Audi? Hajde, neka mi neko objasni kako je to moguće. U tim godinama tinejdžeri su i na pješačkom prelazu izgubljeni, a kamoli u bijesnom autu. kako li je zaradio za njega?
a jest nam los standard u p.m. dok ne procitam komentare na klixu nisam ni svjesna toga. tebi je ovaj stari a3 bijesno auto? pa dajte ljudi, zar nam je tako lose??
Za nekoga ko je tek izašao iz srednje škole i bicikl je bijesno vozilo, a za ovo je plaćen dobar broj hiljadarki KM, zar ne? A i motor je malo jači (=bijesan) od onog na koji bi se početnici trebali orijentirati, zar ne? Nije izabrao Corsu, Clia, Fabiu... Dakle, koja je onda svrha komentara?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
citam vas i ne vjerujem kakvi idioti koracaju ovom zemljom. poginulo je dijete od 19 godina a vi se sprdate, ili krivite nekoga. momak niti je vozio neko dobro auto, niti je kriv u ovom slucaju. vozio je starog audija koji vrijedi mozda 5-6 hiljada, a da je vozio novije i bolje auto postoji mogucnost da bi ostao ziv, tako da vam komentari nisu na mjestu, ali nikako. uostalom uopce nije bitno ni sta je vozio, ni ko je bio, nasao se na krivom mjestu u krivo vrijeme, i bezveze izgubio zivot. saucesce porodici, a vi klix opet ostavite prostora da se pacenici koji si ne mogu priustiti ni audija starog 15 godina, a kamoli nesto bolje, lijece svoje komplekse
naravno da ne trebamo, ali to sve nema veze za nesretnim momkom i njegovim starim audijem. to ima veze sa idiotima koji vode ovu drzavu, pa je kazna za sve 50 KM, 100 za malo veci grijeh. u Evropi su kazne enormne, za teske prekrsaje to su hiljade, pa stoga niko sebi ne moze priustiti divljanje. u nasoj zemlji bezakonja sve je moguce. Al opet, kazem, to nema veze sa nesretnim momkom i njegovim starim audijem.
Mogu komotno uzvratiti epitetom idiot(kinja). Da se ovako strada nephodna je velika brzina. Ko je kriv i koliko, to će ustanoviti policija i vještaci, a ne neka Fragola, a ni mi drugi uostalom. Braniti "mladost" da je, eto, jedva skucala kojih 5-6 hiljada KM za trulju od auta koji u tim godinama ne bio trebali voziti jeste idiotski.
Klix kasniš čitavu vječnost. Po pisanju drugih portala odnosno riječima očevidaca vozač AUDIJA je bio taj koji je strahovito brzo vozio, van svakih mogućih ograničenja, pročitajte sami, nije rekla-kazala priča. Na brzinu i neiskustvo dodaj mokru cestu i eto šta se desi kao posljedica. I manite se glupe priče "šta znate kako mu je babo kupio audi" momku od 19 godina NE TREBA takva jaka mašina i gotovo, da mu je ne znam ti ko ćaća. Starijeg vozača bi povukao adrenalin da opali po gasu a ne balavca koji se do jučer vozio u tramvaju.
Neki pišu alfa naletila neki audi naletio, nebitno skroz, posljedice iste - zaključak isti "daj, daj sve pa se za glavu`vataj"
Jao kakvi ste vi kreteni. Glavno vam pitanje u svemu zasto mu je 'babo kupio Audija'. Otkud vi znate sta je uopste bilo? Jeste bili svjedoci? Koliko sam cula momak NIJE KRIV!!!! Vazniji vam je 'lajk'nego bilo sta drugo fuj!!!!!!!
;-)
Kaze nasem narodu napravit bolje puteve,,pa treba rovove iskopat,,nije za nas beduine nista ljepo
i, golfa 2 proglasiti "sluzbenim nacionalnim" vozilom
dok su se golofovi dvojke furale i ostale stare masinerije,,bili su vozaci..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kupio babo/ćaća svom sinu smrt. Bravo! Djetetu od 19 godina kupiti Audija.
Polako. gonzo je u pravu. Ne znamo ko je skrivio sudar, ko je koliko brzo vozio. Polako
Šteta mladih života! Tuga. Uvijek je bilo: "Ne vozi brže od života". A sad se omladinu uči da su novac i materijalno najveća vrijednost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)