citam vas i ne vjerujem kakvi idioti koracaju ovom zemljom. poginulo je dijete od 19 godina a vi se sprdate, ili krivite nekoga. momak niti je vozio neko dobro auto, niti je kriv u ovom slucaju. vozio je starog audija koji vrijedi mozda 5-6 hiljada, a da je vozio novije i bolje auto postoji mogucnost da bi ostao ziv, tako da vam komentari nisu na mjestu, ali nikako. uostalom uopce nije bitno ni sta je vozio, ni ko je bio, nasao se na krivom mjestu u krivo vrijeme, i bezveze izgubio zivot. saucesce porodici, a vi klix opet ostavite prostora da se pacenici koji si ne mogu priustiti ni audija starog 15 godina, a kamoli nesto bolje, lijece svoje komplekse
naravno da ne trebamo, ali to sve nema veze za nesretnim momkom i njegovim starim audijem. to ima veze sa idiotima koji vode ovu drzavu, pa je kazna za sve 50 KM, 100 za malo veci grijeh. u Evropi su kazne enormne, za teske prekrsaje to su hiljade, pa stoga niko sebi ne moze priustiti divljanje. u nasoj zemlji bezakonja sve je moguce. Al opet, kazem, to nema veze sa nesretnim momkom i njegovim starim audijem.
Mogu komotno uzvratiti epitetom idiot(kinja). Da se ovako strada nephodna je velika brzina. Ko je kriv i koliko, to će ustanoviti policija i vještaci, a ne neka Fragola, a ni mi drugi uostalom. Braniti "mladost" da je, eto, jedva skucala kojih 5-6 hiljada KM za trulju od auta koji u tim godinama ne bio trebali voziti jeste idiotski.
Prikaži sve komentare (137)