Starica se oporavlja u UKC Tuzla
0
Nesiba Huskić: Poslanik Omerbegović me nije ni nazvao
Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće te ni nazvati. Čak ti je poslao plaćenika da te dovrši, a i u međuvremenu u policiji odradio posao da izbrišu slike sa uviđaja saobraćajne nesreće. I ne razmišljaj da ga sudiš, jer vjerovatno nećeš doživjeti... Državo, ima li te?
KAKVIH LJUDI IMA!!! SVE SAMI ŠLJAM I NEPISMENJAKOVIĆI SA POLITIČKIM NAUKAMA VANREDNO ZAVRŠENIM U KASNIM TRIDESETIM! FUJ!
Poslanik ili Posranik?
je najbolje vec jednom dici sidro i reci....\".....zbogom zohari...\"...grozota od politicara od nekulturne omladine i primitivaca...
Zahtijevati od tuzilastva da pozove na odgovornost policajce koji su radili uvidjaj i sve koji su imali pristup fotografijama. Na kraju krajeva sve se moze vratiti, nista nije trajno izbrisano cak ni kada se uradi format memorijske kartice u foto aparatu! Kretena od politicara odmah smijeniti sa funkcije. Ovo je krivicna odgovornosr.
Neka je stid i sram bezobzirnog poslanika Omerbegovića, a neka je još veći stid i sram đubrad od policajaca koji su iz fotoaparata izbrisali fotografije kako bi zataškali čitav slučaj i zaštitli Omerbegovića. Svojim činom su saučesnici u izvršenju krivičnog djela i treba ih doživotno suspendovati i poslati da malo robijaju.
Meni se doslovno povraca kad ovog Omerbegovica vidim! Gadan je skroz! Omerbegovic Seade, moli boga da te ja u Tz ne sretnem kako setas na ulici, sve cu maksuz da te gazim!
sramota me ovo citati, Nesiba Huskic,oprosti mi sto ti ne mogu pravdu podariti,ti si dala svoga sina za Omer-bega mafiozu da bude poslanik,za njegovog S.F. kojeg je platio da te dokrajci kad on vec nije mogo,a policija se podredila da bude instrument mafije.sudom i plicijom upravlja mafija,tuzilastvo je mafija,postali smo gori od meksika
Nek se obrati l.o.p.o.v.u i ratnom profiteru Bakiru Izmetbegovicu koji je na k.r.v.i. njegovog sina i stotine hiljada sinova BiH izgradio svoje malo carstvo, a pri tome su mu opomogli Radovan, Momcilo i ostali svercujuci sve od hljeba do heroina sa Bakiragom i njegovim minderasima, dok je narod u Tuzli, Sarajevu, Zanici, Mostaru, skapavao od gladi...Ali valjao je \'IZUCI ZLATO ISPOD JASTUKA\", zar ne BAKIRAGA..
ovi sto bodu su najvazniji problem...zatvorit ih sve po 20 god. hitno !
SMRDEZ U TVORZA GA STRPAT.
sta hoce dosta joj je sto je spuco s autom et ima neke uspomene makar
Majko dao je tvoj sin zivot za slobodu sadasnji ubica sto te gaze autom i bodu nozem Bosno moja hocesli ikada stici slobodno zivljenje u sebi
sto da te posjeti,da nisi ocekivala hiljadu maraka na kahvu.
\"Vidi baba stoji na pješačkom prelazu. Hmmm. Odoh je zbosti ?!\"
\"kreso hakija presudila mu cakija\"...mrak ce ga progutat kad tad. jadne narkice da na staricu tjera...kokuz da nemoze veci biti!
STOKA.....jadna žena, ni kriva ni dužna.....Omerbegovicu, stoko bezobrazna...ako i jest povezano sa nezgodom njemu trostruko gore bilo....