Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I svi ovi belaji nisu ništa posebno, pa pederalna televizija mora da upozorava kako se regrutuju selefije u Tuzli.. jer fkt je opasnije za jeadn grad ako neko samo tako ode u drugu državu i tamo pogine nego ako ti po gradu lete geleri k'o vrapci a automatske puške samo što nisu zamijenile školska zvona... WELL DONE SIPA; WEELL DONE TUŽILAŠTVO TK
U tuzli svaki dan se neko ubije ili biva ubijen stvarno zalosno
Kako rece gospodin Sead Omerbegovic u dokumentarcu "Mafija u Tuzlanskom kantonu": TUZLANSKA POLICIJA JE NAJKORUMPIRANIJA U DRZAVI. Prizn'o covjek.
najveci olos Tuzle radi u MUP-u...