Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Prvo su pijani Ultrasi u večernjim satima upali u Zalik i napali običan narod. 2. Nakon toga im je Red Army napravio sačekušu i dao degenek na novom mostu u Sjevernom logoru. 3. Ultrasi ponovo dolaze u Zalik. Ovaj put dobijaju degenek od spremne RAje i ostavljaju za sobom dva auta puna palica koja su razbijena. Dva Ultrasa su hospitalizirana. 4. Sada obje grupe kreću na gostovanje i susreću se u Potocima i Drežnici. Novi sukobi, novi povrijeđeni.
...jeli bilo kmečanja majoriziranih
Balavurdija rođena poslije rata
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svugdje u svijetu navijaci otimaju transparente,zastave a RA auta hahaha.Sreca pa nisu dosli sa avionima sad bi RA imao svoju avio flotu hahaha!
I ovo sport?
Kad može u Belfastu, što ne može u Mostaru...energija je to, mora se negdje prazniti...
Budalo, to je bilo u proslom vijeku.
Hebem ti organe reda i nereda zasta ih onda placamo kad puste skorom 24 sata ne ometano dvije grupe ovisnika i drogerasa uznemiracaju obicne ljude po Mostaru i ucesnike u sa obracaju.Covjek vise nije siguran iz kuce izaci.Ako policija nece ili nezna svoj posao raditi neka javno odstupe pa da se onda mi branimo kako znamo i umijemo.Ovo je vise prevrsilo svaku mjeru.Hebali vas i Bakir i Covic vise i svi ist ali koji ih podrzavaju
Hahaha smiješno 😆. Sreća pa nema Poljaka da genecidišu pola SaHrajeva...
smešno bre..................
Ljudi hajte molim vas... obicna predizborna zajebancija strana i to je to... zasto nasjedate opet na ove fore Boze sacuvaj.
Znači Red Army vraćaju "ultrase" na fabričke postavke. Odučavaju ih od navijačkog života. Bravo Rođeni, pokažite ko je gazda Mostara i Hercegovine.
@Terra_dementia pokazali ste tokom rata muslimansku hrabrost uskakajuci u jame pred cetnicima
@burek1sa1mesom Pitaj one mrtve kod destilerije oko hrabrosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Neki intelektualci garant !!
FEKALISTANCI!
I kazu sto ne idem na utakmice. Pa da mi jos djete nastrada radi skupine idiota koja izaziva sukobe i mrzenje u vec podjeljenom drustvu. Drzavo postorzi zakone i prikladno kazni pocinioce da ostali narod kojemu nije do ovakvih sr*** moze normalno zivjeti.
Kad citas komentars reko bi ove bal ije neka sila od navijaca
Ima li kakva slika situacije, prenos uzivo ili tak nesto?
Uuuuuuu Aaaaaaaa Ubi ubi ultrasa
Navijačke grupe oduzimaju transparente, samo Red Army oduzima automobile.
Eh lipi strah sto bi skutori rekli hahaha!!RA 1981!!!