Komentari (338)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino sto mi vraca vjeru u ovu drzavu je nasa omladina :)
Seku i mamu... znas vec.
Koji klosari majko mila...Bacas baklju u autobus, pa sutra ces se voziti u njemu kretenu jedan...treba vam kaznu spucati svima po 5000 maraka po djepu pa ces se smirit klosaru jedan
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dogovorena tuča, sve regularno. Bolje u Olovu nego u centru Sarajeva. Bez uvrede za Olovo.
Nije dogovoreno nista.Manijacima stao bus...
Pao bubanj kod manijaka :D
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Njemačka policija obožava ovakve tuče, jer tu onda pokaže svu snagu svoje uređene države tako što se brutalno oračuna sa svakim navijačem koji je primjenio ili podržavao nasilje. Po pravilu za svaki udarac oni daju pet udaraca i to pendrekom po donjim leđima. Time daju do znanja da ovakva ponašanja ne želi tolerisati nimalo, a usput prikažu silu države/sistema prema onima koji misle da mogu da igraju po nekim svojim pravilima i dogovorima.
Teško je i zamisliti da na ovakvom vremenu i u ovako sjebanoj državi postoje ovakvi idioti koji bi se tukli zbog fudbala (i to lošeg). Kad bolje razmislim, ni ja nisam pametan čim otvorih ovkavu vijest.
Žestoki momci sarajevskog asfalta.
Bjeze bordo bjeli ale ale Bjeze bordo bjeli ale ale Ahahahahahhahahahaha
odkud samo odjednom prica o ratu ne kontam
stoka
TM run,run ;)
Navijaci se tuku svugdje po svijetu ali kad se Svabe mlate oni su kulturni Evropljani,a kad se nasi fajtaju onda su to primitivne seljacine... Momci samo fer bez nozeva i skakanja po glavama 👍
izgleda su pitari fasovali ...
I ovu bitku manijaci izgubili! :D
Hahha sad već imaju sve info ko je izgubio a ko pobijedio :D
Treba uvest radne akcije pa nek malo iz svog bijesa prokopaju puteva da dzaba ne placamo strance,mjesto tegova ašove i motike u ruke.
Kreteni, nema druge. Stid me papaka iz čaršije. Al' pazi ovog smrdljivca HRHB, k'o Torcida nešto radila u Šeheru. Majku li ti jbem šošonsku, Torcida je zaustavljena na Ivan Sedlu a vas, pokatoličene Vlahe, su vadili iz Miljacke. Smradu jedan. K'o pizde ste plakali. MrsH, Gospu ti jbem.
Pokvari se jedan autobus a direktor naredi drugom vozaču da svrati na tu pumpu i vidi može li šta pomoći...
Kakvi navijači, GOVNA sh ovo ... I to sarajevska ... !!!
Inače budući roditelji, pravi primjer. Je li ovaj video skinut sa live negdje ili fakat neko digitronom snima?
@d31k5 Nema svako iphone xs Max il samsung s10