Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tužilaštvo KS nije predložilo nikakve mjere, pa ih sud nije ni razmatrao, što znači da će Alihodžić nastaviti nesmetano raditi kao nastavnik čekajući drugostepenu presudu. TOLIKO O NAŠEM TUŽILAŠTVU KOJEG MI PLAĆAMO IZ SVOJIH DŽEPOVA
razmjenjivao slike i poruke preko interneta... nije se jeeebavaaao ...
@LojaviKurbanac Raspalio i tebe onaj ko te nije tjerao u skolu kada je bilo vrijeme.
Ovo me podsjeti na pricu o Fikretu Hadzicu koji je odmah nekad poslije rata ubio trojicu momaka jer su ga uznemiravali dolazeci u njegov restoran i praveci probleme, te ga kasnije izboli, pa je jedva prezivio. On je napravio plan i nakon godinu dana ih za prvi maj nasao skupa i pobio. Vidite, ti isti momci nisu uopste kaznjeni bili zbog svog ponasanja da bi, nakon sto ih je pobio, on dobio dvadeset i kusur godina. Zamislite sad da neko od porodice ubije namrtvo ovog nastavnika.
Bio bi vjerovatno tesko kaznjen godinama u KP domu Zenica. I hajde onda budi pametan. Bagra i kriminalci slobodno hodaju gradom, a ako ih ubijes, umjesto pohvalu, dobijes cuzu. Umjesto da su Fikretu orden dali, dobio je cuzu, nazalost. Jos mu je tad sudija rekao kako ima jos par godina od njega jer je eto sacuvao pismo u kojem je rekao da ce ih pobiti ako oni nista ne poduzmu. Oni jedva cekaju izgleda da covjek prav zdrav ubije neku budaletinu koja mu pravi belaj u zivotu.
@alem88 nije to evropski,treba ga fino kulturno sačekat iza čoška i polomit uzduž i poprijeko,al sve po evropskim standardima,a i malu što se dopisivala s nastavnikom vrbovom šipkom izdegenečit,za svaki slučaj
Recite mi samo KAKO, ali KAKO niko od roditelja ne dobije zutu minutu i ne osveti se ovoj pogani?! Od Sejfica pa do svih ostalih. Ako tuzilastvo vec nece da rjesi slucaj, uzmite i platite nekoga ko moze. Lomi noge, pravi sacekusu. Sta god, al nemoj vise SUTITI! Da li je moguce da smo takvi letargicari u svemu???
Razlika između pedofila i pedagoga je ta da pedofil istinski voli djecu
nagradiše ga..izaci ce jos pohotniji.
Cekaj samo dok ostali osudjenici cuju u zatvoru zbog cega si osudjen...ima da te karaju i tuku sve dok krv ne propisas....bices ti nakon godine miran kao bubica.
@pasa eki eee nemores narod zahebati...propisat ce on krv!!
Upamtite dobro ovo ime i prezime ako se zadesi u školi vaše djece obavezno ih ispišite. Neka stranačkoj djeci predaje "fizičko".
pa ademovic mu punac
Da mu nije puno godina?
Treba li pitati preko koje stranke je dobio posao u školi? Dotični je zet Kemala Ademovića.
Sto je najgore i dalje je radio u istoj skoli!
Od njega pa do tužilaštva sve streljati ako je kriv i to pred tv kamerama javno pitao bih vas bil se ikada ikome digao na maloljetnje ovo je bruka i sramota.
Kemica bezbjednjak pravi incognito lik, a zet mu okolo vrti čundarom, e svašta.
Kazne su smiješne. Za ovo bi on i ovakvi trebali ležali doživotnu.
Jesu ovi nastavnici sporta pedofili vazda bili
Pedofila javno na Bascarsiji za muda objesiti!
zapadni balkan ne može primiti ih na posao, verovatno će većina vani.