Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek je pedofil a ne zrtva zavjere. Predavao mi je prije jedno 10tak godina i tad je gledao i komentarisao izgled maloljetnih ucenica samo niko nije smio nista da kaze.
Dajte ba Zehidinu fotografiju, napucala se mačka za Klix-a pravo.
u Krajini nista novo😁
Odmah ga kastrirati, to je najefikasni lijek za takve.
On sve i da je slao, nije slao djeci i maloljetnicima slike, nego osobama koje su kreirale profil punoljetnih osoba. Ovdje ima krivicnog djela al od strane roditelja tih maloljetnika, propust u nadzoru maloljetnog lica. Treba kazniti roditelje sro nemaju adekvatan nadzor nad svojom maloljetnom djecom
A nikad nije cuo za lozinku ili šifru da zakljucas mibil
podvale i samo promidjba... policija ce samo dokazati na osnovu izjava djece i vjestacenja profila da su hakovani jer se zna da danas djeca u OS znaju hakovati sta pozele.. klasicni sukob osoblja skole
Da li je normalno uopste takve fotografije stavljati na drustvene mreze,nije.Imam osjecaj da je htio da se to prosiri.Radio je takav posao da tako nesto nije smio ni pomisliti.
Kladushko obrazovanje na mobitelskim haparatima, direkturica Hida na tenderu!