Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ima zakona ovo se jednostavno rjesi ,nekome odgovara nesigurna drzava i EU "demokratija"" ,za siledzije,manijake,pedofile,kriminalce su trazili da se pravi zatvor kao hotel i ko biva prava robijasima dok bolnice npr.rade u austro ugarskim zgradama,kad su nas uvalili u duznicko ropstvo sada slusaj sta ti EU naredjuje.
Ovo bi ovako zavrsilo u USA,policajac prisao cetvorici koji su mlatili jednog covjeka,rekao im da ga prekinu zlostavljati,napadaci nisu poslusali onda pilicajac vadi pistolj i svu cetvoricu zlostacljaca dovodi u lezeci polozaj.Jednostavno i rijesen slucaj zlostavljanja.
@Hatab policajac,zlostavljaca.
Dok ne naleti na nekog goreg od sebe, konkurencija ili neki pobješnjeli Max će ga odrobijati jer ko se mača hvata od mača i gine
I šta sad neko 14-ti treba platiti glavom da bi sistem skontao da su nepopravljivi i da trebaju na hlađenje neki duži period ?!
Kud bas baksuz 13 X.Zar nije mogao makar jednom vise ili manje.
Kod nas je haman dok neubijes nekoga ,radi sto hoces,...
13 puta osudjivan...pa i ovaj jos malo pa ce steci preduslove da ga stranka kao i mnoge slicne njemu uhljebe u stranacku policiju u civilu...u jedinicu za pracenja prisluskivanja i fizicke eliminacije onih koji drugacije misle...a usput da se i dila za stranku...normalno pred izbore malo incidenata i zastrasivanja glasaca...
Posto se postupak vodi u Tesnju od kazne nema nista. U najgorem slucaju dobiju kucni pritvor. Zato i rade sta hoce kad znaju da im sve prolazi.