Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A, pojedinci se ljute kad kažem da treba uzeti "zakon" u svoje ruke !!!
pa stanje i jeste ovakvo zato sto su "pojedinci" uzeli zakon u svoje ruke...
gile ti si car
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ma to su neki narkomani.
Najlakse je bit narkoman.
meni se cini da su u ovoj drzavi svi povratnici....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovakvi postupci se trebaju kategorisati na federalnom nivou, i trebju se odreiti mjere odnosno krivicni postupak, od kojeg se ne bi odstupalo ma gdje se dogodili, Za veoma kratko vrijeme nestalo bi ovakih ispada, sto???? pa ako je idiot spreman za ovakve poteze onda mora da bude spreman i na 3-5 godina robije,...!!!
pa mater im ustasku je.em dokle vise? pa je.em im sve sto imaju,gdje ta policija je.ena? u muslimanskoj drzavi oni se digli nesto.Dabogda vam se desilo ono najgore sto se desiti moze,ustasko pleme vam je.em
muslimanska nego sta,u hrvatsku pa se kurci
Gdje su sad oni stalni koji ovdje kukaju o ugroženosti Hrvata,i kako su tobože samo oni žrtva napada...
bola Capljina hrvatksi gradic
svako nase malo misto ima svoga lera, to su ljudi (da, da, ljudski rod) kojima je potrebna strucna pomoc, a imamo takvih i u policiji, nazalost. neki od njih komentarisu i na klix-u, i oni ne smiju biti razlog da zbog njih na isti nacin posmatramo sve one divne ljude koji pripadaju odredjenim narodima ili manjinama. njih je potrebno izolovati, a pravna drzava je najbolji lijek za rjesavanje slicnih problema.
Aleksandar Trninić, inspektor Centra javne bezbjednosti Banja Luka, koji je suspendiran prošle godine zbog prijetnji gostima jednog banjalučkog ugostiteljskog objekta, među kojima je bila i porodica s bebama, da će njih i djecu pobacati u Vrbas jer su Turci, vraćen je na posao, nezvanično saznajemo od dobro obaviještenog izvora iz Banje Luke. Prijetnja ubistvom Naš sagovornik kaže da se Trninić prije nekoliko dana bez ikakvih problema ušetao u svoju kancelariju u CJB Banja Luka, iako se protiv njega vode disciplinski i krivični postupci, ne samo za navedene prijetnje nego za još jedno krivično djelo. Nadležni su, navodno, Trniniću više puta progledali kroz prste i prije prošlogodišnjeg incidenta u kojem je vrijeđao sugrađane Bošnjake, a na jednog i fizički nasrnuo prijeteći da će mu u rijeku baciti dvije bebe s kojima se nalazio na terasi jedne bašte.
TREBA POCETI BOJKOTIRATI ZAPADNOHERCEGOVACKE FIRME, PA NEKA JEBU MATER SVOJU I NEKA SVERCAJU ROBU SEBI. I ONAKO 99% BIZNISA PRAVE KOD BOSNJAKA!
Smrdo jedan nezahvalni, potomak onih koji su od sadake iz Bosne prezivjeli 50 godina? Sad se malo pomafijasili, opljackali u ratu, pa ulozili opljackano, pa stavili Wall Street Journal pod pazuh i sad misle uhvatili boga za muda? Konju glupi, ja ti mogu biri profesor u svemu, ne samo tebi, nego cijeloj jebenoj mafijaskoj zapadnoj Hercegovini.
Gazi gazi ustaše Čapljina nikad neće biti Hrvatska pomirite se s tim već jednom zatucani kockoglavi idioti.
nemoj ti slinavi davat epitete...pogledaj se u ogledalo
DONJETI ZAKON DA POVRATNICI MOGU UBITI SVAKOG ONOG KOJI POKUSA UCI U NJIHOVO IMANJE NASILNO ILI KOJI IM PRIJETI ITD I TO NA PODRUCJU CIJELE BIH!
MAH SAVJET POVRATNICIMA, NABAVITE ORUZJE, AKO MOZETE I MINOBACACE I TESKO NAORUZANJE I KAD VAM TAKVI SUPCI DODJU PRIJETITI I ZAJEBAVATI VAS, ODMAH IH LIKVIDIRAJTE BEZ IMALO GRIZNJE SAVJESTI. JEDNOSTAVNO IH LIKVIDIRAJTE. KO BI PLAKAO ZBOG TAKVIH PASA!
Aaaaaaa zasto ga jednostavno ne pojede mrak?????AKO NI POLICIJA NISTA NE MOZE.
Dodji skutorcino u TZ pa mi ebi balijsku majku u lice ako smijes. Ebo ti pizda kordic majku. Samo na nejake smijete. Ebem ti dijete skutorsko, papu, crkvu i sve necasne sestre u njoj.
a jesi primitivac... ne smijes to ni reci van rezervata od 24% ------------------------------------------------ CUJ NE SMIJE RECI VAN 24M%? SUTI BUDALO NE IZAZIVAJ DA NE BI ZAVRSIO NA VISU!
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Odmah ga i ti ugrozi kad ti dodje pred kucu rokaj puskom,nozem,sikirom sta ti je priruci nedaj na svoje bolan.Sutra ce opet ti isti "narkomani" navrnuti do tebe sve dok ne uzmes smradu zivot!
I onda se bune kad kažem da svaki dan po jedan ovakav članak izađe ...
OVO JE OCIGLEDNO USTASKO HDZ PROGANJANJE BOSNJAKE. EVO OVAKO BI BOSNJACI ZAVRSAVALI I GORE DA IM SE DA KOJIM SLUCAJEM KOMAD BOSNJACKE BIH DA NA NJOJ PRAVE TRECI.
...ne postoji bošnjačka bih...a ovu đubrad po 40 na robiju, kad bi bilo države i titinog kažnjavanja...
i šta bi kad si se probudio,nema dalje od jablanice,jel de ------------------------------------------ JARANE SVE JE TO RELATIVNO, JARANE. UZIVAJ DOK MOZES, ONOG MOMENTA KAD BOSNJACIMA DODJE EUROPEJAC KAO STO SAM JA NA CELO, TAD CE TE PROPLAKATI. MISLIS DA BI TI JA DAO STOLAC I ZAPADNI BOSNJACKI MOSTAR DA SE SIRITE U NJIMA KAO U SVOME? BI ALI U KURCU. ZATO KAZEM, UZIVAJTE DOK JE IZMETBEGOVICA I TIHICA SRBIJANACA? I LAGUMDZIJA CIJA JE KCERKA U BEOGRADU, PA IH SE MOZE LAKO KUPITI, MEDJUTIM KAD TOGA NE BUDE, A NECE USKORO, ONDA CE SE SVE ANOMALIJE VRACATI U NORMALU, BILO KOJIM NACINOM.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)