Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima 4 sina, sve propali talenti, odnosno antitalenti. Eldin eno u trećoj turskoj ligi, onog Adija opet u Sarajevu uvalio, a ona dvojica u Čeliku mogu samo vodu nositi i kositi travu na Bilinom
Ja sam iz Zenice , svaka ti čast za komentar....otac Adiloviič je kriminalac teški... jadno je ovo sve .....
oko naših klubova se vrti najveći šljam u državi. razni uhljebi, kriminalci i kamatari.
Šeki mrš u Kljake
Covjek ide u dzamiju. Hajmo reci pridrzava se vjerskih propisa ( posto samo Bog zna ko je vjernik). Navodno zna da je Bogu najdraze bice covjek. Sveti mjesec je u toku,ramazan, kada ne bi trebalo ruzno pomislit a ne kamoli sta vise. I on puca iako ovo sve navodna zna i zivi po tome ! Pa od sutra ko je ijole iskren i posten mumin ne bi trebao da ga pozdravi. Ali ne, divit ce se njemu mnogi !! ZBOG TOG LICEMJERSTVA I JESMO TU GDJE JESMO !!!
Bagra iz Kljaka došla da vlada kurkooo mali zatvorit govna nosata
Rekoh li ja prije par dana za ovog klosara ko je i sta je, kad je objavljen onaj clanak za Adija! Covjek " seljacina" da ga nema na daleko!
eto vam seki i jedan covjek jedan glas
zenica, grad od 100 000 ljudi.. mora se nac bar 1 lik da ovom adilovicu zvalje zacepi jednom za sva vremena... cudi me kako do sad niko nije, pa korak po korak ccelik tone..
Zenico oko moga. Sanjam bolje dane za tebe
Šeki majmune jel te stid pa bolan djecu svoju samo brukaš a ti si davno jedna velka bruka i smrad od čovjeka.
Nadam se da ce Robijasi napokon otkloniti ovu gamad iz kluba i poceti se sa tribine boriti gdje je navijacima i mjesto, umjesto sto preko tastature i setnjom po gradu ganjaju statut. Polovni kriminalci su vam zavalili klub za 18 miliona, a vi se nesto setkate? Kakav ba statut i gluposti, vise od pola Robova ne zna objasniti sta je statut i zbog cega bojkot. Palice u ruke i udri gamad, nazad na tribinu, pisi parole, navijaj, nek svi vide sta se desava! Nece vam doci dobra Cengic Vila! TM87
@pussylover Ne brini se ti za Robijase. Imamo mi dovoljno pametnih i hrabrih ljudi da izguramo ovu pricu do kraja, a kada se vratimo zapitat cete se gdje je vase mjesto na tifo sceni.
A šta? Navijači bi da smjenjuju i postavljaju upravne odbore, da dovode igrače i određuju ko da igra, da lupaju čvoke igračima, skidaju im dresove i kopačke ako nisu zadovoljni njihovom igrom ?Navijači bi da ih dočekuju ispred stadiona i da ih šamaraju ?Đe to ima na kurčevoj planeti? Ko ste, šta ste?To se nafuralo da je vlasnik kluba. Čovječe, idi na utakmicu, pjevaj navijaj. Budi zadovoljan ili nemoj biti zadovoljan igrom ali nemoj se furati da možeš uređivati ako nisi i sam uložio kapital. wtf
debilcino celik je duzan 18 miliona. Znas li to napisati?
Jebao ti debilčina materešinu u čmarić. K.rkane sa više očiju nego zuba u glavi. jadu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Seljačina ćelava. Ovakve treba uspavljivat.
Danas je bila neka frka oko 5 sati tu, kasnije vidim Šekija u dzamiji na ikindiji. Inace mu'min covjek, navodno da je neka rasprava oko izloga kafica il cega vec pojma nemam... a on ima neku funkciju tu u celiku..
podrska navijacima celika