Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U 20:20, na naseljenom trgu, ispred kafića u kojem raja regularno pije kafu... Hvala Bogu da niko nevin nije nastradao.
Da hoce umrijeti... znam da ruzno zvuci ali mnoge nevine ljude ce postedit u nekoj buducnosti.. jer ovaj nasilnik od malena ne moze postati bolji covjek... A mislim da ce ostat invalid... Svi mi osudujemo ovu drugu osobu a ko zna mozda ga je ovaj zlostavljao, maltretirao itd itd.. pa covjeku dosla zuta minuta.. Ko zna samo ne nije neko nevin nastradao... :)
Iskreno ja se ovom momku zahvaljujem sto je qovno upucao, molim i doktore da se ne pate oko djubreta, zalim samo njegove roditelje, njega mi nije nimalo zao.
@HTC Hey,ali mozda sad poslije operacije glave bude pozitivno razmisljao.Nikad se ne zna...
A koliko malo ovakvih vijesti zapravo napusti prostore BiH to je strašno, kao da smo u nekoj vrsti info blokade i pored interneta i svega. Jer kada pričam o ovim dešavanjima prijateljima tek kojih stotinjak kilometara zapadno od granice oni ne vjeruju, kažu da je to tako mi bi znali za to jer je to ipak malo previše pucnjave. Ja više ne odlazim na godišnji odmor već na odmore od nasilja...
Najgluplji mi je ovaj izraz "ubistvo u pokušaju". Besmisleni naziv za pokušaj ubistva u kojem je neko pokušao nekoga ubiti. Ovako zvuči da je neko nekoga ubio u pokušaju ko zna čega.
@PabloEscobar1949 Hajde ti ponovo pročitaj šta sam napisao.
Zar je od ranije jedna rijec?
a inteligencije u Fahre !! http://source.ba/mobile/clanak/Crnahronika/433450
ja " inteligencije na licu" uhapsenog FAHRE http://source.ba/mobile/clanak/Crnahronika/433450
Nadam mu se brze Smrt
eto depo saznao prije ... Fahro Kahriman se predao https://depo.ba/clanak/158567/osumnjiceni-fahro-kahriman-se-predao-policiji-harisu-godinjaku-vise-puta-pucao-u-glavu
Boze dragi tako mladi sami sebi zivote unistise, sto im je to trebalo???
Kamo srece da hoce upucati i sudinog sina, kriminalac sa nekoliko pokusaja ubistva pusten nakon 3 godine, smijurija. Ovom momku sto je qovno upucao hvala.
je ko sudin sin?
@Felid Nemam pojma ko je samo zelim da neko ubija sudijne sinove da postanu ogorceni na ovakve kriminalce i zatvaraju ne na tri godine nego minimalno 20 godina robije.
Karma is a bitch man!!!
Stoku nazad u zatvor.
bas ljepa biografija
Sarajevo je siguran grad.Ne izlazite iz stanova,kuca.Vas je zivot siguran.
sarajevo na izdisaju, ubise ga tuziozi i sudije