Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj gledaj ofajli, ubile za beograda i zadruge
Ne sekiraj se,bice na bilbordima do godine u sakoima i sa nekim poscenim sloganom
Ove će biti na listi za izbore ovakve najviše vole naši lopovi u odijelima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odoše ove u državni parlament
Al uz mjere zabrane naravno,nece imat onaj bifterk od 3 KM i begovu od po marke
Joj sjećam se ovih. Dajte fotke kad su hapšene u prirodnom izdanju, pa svi bili šokirani izgledom dotičnih. To su puno zanimljivije fotke od ovih provučenih kroz bogtepitaj kakve filtere kojim privlače naivce.
Vidi vidi ova plava godinama ljubavnica Magode onog, ali i profe nam sa pravnog fakulteta, na slobodi je ona odavno ispija kafe licno vidio, sad fol objavili. Još se hvalila svima nama sa slikama. Čedna nema šta, to su oni nju jadnu bezveze hapsili. Još će im i odštetu platiti
naida ljubavi moja sve bi ti halalio pa cak i prevaru
U sta se garib pretvori kad se nasminka, ove zene su najveca laz danasnjice
ej državo nije te jahao samo ko nije znao.
Ove i jesu za politike, a vala i za polikite. Postenom i normalnom covjeku nema mjesta u politici kod nas, moras imati staza u krimi radu.
Sta je ovo ljudi moji, redovno pustaju na slobodu teske kriminalce, a na sirotinji se kola lome. Sirotinja da uzme kruh i konzervu iz prodavnice da umiri glad, nema kakvu stavku mu nebi na ledja nabacili, ali zato ove teske krimose preko noci na slobodu pustaju, kao po nekom dogovoru.
Ovo su one ljepotice 🤣
Kolika im je satnica ?
Vid rospija pustene na slobodu
Ovo nema ni u hondurasu
Mogu misliti sad kakve su kad botoxi svi ispušu hahahahaahah
Bas neke lijepe dame.
sigurno su bile i SDA , provjereno kadar.
Poskkok grijesis! Zuja je bila kandidat ispred naseg hairlije komse DF , za nacelnika opstine Novi Grad! Aman jarabi ili sto bi ameri rekli ejmen dzeremi!
Kralju sta su se ove k**e nagutate i naprimale. Samo da se izađe na slojodu
Ovo nije ni za reklame na Argeti a ne sta vise