Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hhahahahahaha kakav idiot. Pogledaj ti ove imigrante, to mobiteli zestoki, satovi, prsteni... od cega su oni pobjegli. U BiH se bjezalo da se spasi ziva glava, a ovi dosli malo da se zajebavaju.
Ovo treba tuci gdje god vidite. Cuj doslo u tudju zemlju i krade! Pogan jedna!!!
Eto Igbala ja krenuh ne javih se. U Bihać sam sa neku raju. Čuvaj decu i gledaj me na Ju tub.
STOP! GOVOR MRŽNJE! Molimo vas da održavate pristojan nivo konverzacije, bez vulgarnosti, seksizma, huškanja, diskriminacije, prijetnji i govora mržnje. U protivnom će vaši komentari biti obrisani. http://zalbe.vzs.ba/
marš
Ha,ha,ha,ha,ha......Ovaj ko Draganče. Uradio sve da mu vidimo lice, žongliro na ivici i onda pao na glavu. UZP pamet.
Protuprovalna klupa :D
Fino se uslikao, pozirao za Instagrama
Problemi s njima tek dolaze, pljačke, razbojništva...
Samo u stočne vagonr i nazad.
bit ce ovoga i vise ... zima se blizi....
Nije istina-ovo je bosnjak s istocne u Mostaru!
po islamskom vjerovanju 2 ili 3 puta dzumu promasis izbacen si iz vjere tako da mi bosanci sto mislimo mi smo muslimani ne nismo mi smo vise munafici lazni muslimani pocnem prvo od sebe pa od ostali 95% bosanaca "muslimana" ali mozes se uvjek iskreno pokajati i vratiti u vjeru.
Bolje obučen od pola bosanaca ..sat +prsten (oženjen).....i krenuo u krađu šta bi bilo da je siromašniji ?.....
samo krasti znaju ovi...
Jel vam i ovaj musliman, brat, dobar? E moje bosnjacke seljacine... Skontacete kad otputujete malo tamo, ako ikad otputujete, kakva je to bagra.
@RazbijacKrmozdera Ti reko.
Bh. izbjeglice su smijestali u hangare na aerodromima i testirali na sve zive bolesti. Pokazivali nam sta je TV i kako se koristi toalet, a pogledajte kako ove kozohebe docekuju. Fuj!