Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je tako bolno... Kako malenoj objasniti da nema mame da je mazi i da je vise nikad nece biti, da nema tate da je nosi na ramenima, brata da se igra s njim... Svima nam ovo treba biti opomena. 😢😢😢😢
Dvije pijane neizivljene budale ugasise porodicu. Dozivotno bi oni meni gulili.
Preminuo je ovaj jedan vozač BMW-a sto se utrkivao. Dakle, ovog drugog volcan Mercedesa maksimalno kazniti! Ubio je troje ljudi, uključujući i dijete. Radi ovakvih idiota, tačno mi je zao sto nemamo kazne doživotne robije! Tuga do neba!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo ako prodje bez maksimalne kazne od 30-40 gidina robije je prava bruka i sramota za cijelu drzavu i daljni podsticaj pijanim debilima, sinovima bigatih i mocni roditelja da rade sta zele u ovoj drzavi…. Ugasiti zivot cijeloj porodici, ostaviti dijete da se bori kroz zivlt bez oba roditelja i brata! Fuj, ako treba zakon promjeniti ali pijane barabe ne smiju vise sijati smrt oo cestama!
Eto dvije budale koje su se trkale gledaj sta uradise. Doko Mile odgovarat ces za ovo!
Ne izostavljajte vozaca mercedesa koji je ziv i zdrav, Doko....
Bio na svadbi u Jelahu kod Tešnja svi balavanderi bembure, audiji, japanci, korejci Pistolji i alkohol Hrvatske, Austrijske, Njemacke rege Svecenik moli da se ne puca bar po ulici di je crkva Poslije vjencanja pucnjava romska djeca prakticki pod auto ti letaju zicaju pare Murije nigdi ni blizu I sasd se cudimo Fascinatno ti auti gdi jeto zaradilo bemburu ne zna ni nos obrisat kak spada Stariji samo nemocno masu glavom
Ubrzo bi mogao ubica Doko biti nedostupan organima gonjenja.
Samo staklana u KP Zenica.
Uz nase pravosudje bice nazalost iato kao i sa Amir Kujovic koji je na Palama ubio porodicu Hrsum dok je bio pod dejstvom droga i alkohola za volanom i nista.
Volio bih kad bi smo imali pravih istrazivackih novinara u ovoj drzavi ( evo prijedlog za vas sa klixa koji je poprilicno psjecen,) pa de se istazi i objavi svaka saobracajna nesreca sa smrtnim ishodom od 1995 god pa do sad Objaviti imena i kazne na koliko su ti krivci osudjeni i koliko su odlezali uradite to gospodo novinari ali ne preskacute nikoga…
Uhitit ovog vozaca Mercedesa i cacu mu.
Ma to ce se uredno zataštkati, ubilli su Dzenana i Davida, pa zataškali UBISTVA, a kamoli ovu saobracajnu nesreću. Mi smo kao društvo totalno propali.
Taj kreten sto je prezivio,ako prodje nekaznjeno,al ono kako prilici za ubistvo,nemoj da pravda i zakon petljaju prste,ako se porodica osveti.Kao Besa.
Za ovu tragediju nece niko odgovarati, tako to bude kod nas. Sve se uredno zataska. Ovo je za smrtne kazne po kratkom postupku.
Možda će zvučati čudno, ali malenu možda trebaju posvojiti prebogate obitelji vozača koji su uzrokovali nesreću i pružiti djevojčici vrhunsko obrazovanje i bezbrižnot barem kada su materijalne stvari u pitanju.
pisam ja pare daj mi familiju nazad
Od obitelji vozaca koji su pobili ovu obitelj treba oduzet svu imovinu i koristit je za ovu malu sto je prazivila
Kad bjes babini sinova udari u glavu ,stradaju mnogi neduzni zivoti . ako se ova istraga razvuce i pocinijoc zlocina ne bude kaznjen onda mozete shvatiti Memica kako je tesko da pravda pobjedi ove kriminalne korumpirane sto imaju zakon u rukama.
Pokoj dušama stradale porodice. Sa traženjem pravde se zakasnilo nekih 25 godina, jer se indolentnošću, okretanjem glave i željom da komšiji crkne krava dovelo do situacije da političari, tajkuni i podobni postanu gospodari života i smrti. Bila je ona emisija nekad, a imala nikad pametniji naziv: "Tražili ste, gledajte". Pa opet izaberite svoje a ne pametne i poštene.