Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Štamparije diploma su najgore zlo po jednu državu.
Travnicki fakultet fol sve regularno....a glavni izvor zla i razaranja vrijednosti fakulteta je bas odatle počeo...
kako notrifikacije onda ono kad si diplomirani inzinjer da ti upisu da si po novom magistar kostaju razlicito po fakultetima sveucilistima u Sarajvu Banja Luci Mostaru Tuzli..
Ovi privatni fakulteti , trebali biti konkurencija drzavnim po uzoru i svemu a postali leglo kriminala , svugdje u normalnom svijetu elite na privatnim fakultetima studiraju a kod nas ?
Svaki privatni fakultet u cijelom tom procesu su u kriminalnim radnjama. Čovjek magistrirao na Panevropskom univerzitetu Aperion u Banjaluci prije njegovog zvaniĉnog otvorenja.Čeŝljajte sve redom.Dotiĉni je sada profesor na Fakultetu za mrnadment na Kobiljaĉi.
I notare treba pretresti u Mostaru
kaže mi prijatelj znam jednog koji je u Š.Brijegu završio neku četvorogodišnji školu za dva vikenda kad se trebao upisati rekli mu daj što stariji datum vađenja rodnog lista i sad je on na dobrom radno. mjestu
koja god skolska ustanova nema u blizini autobusnu stanicu a ima veliki parking za limuzine zatvaraj to.
ostadosmo bez uposlenika u drz institucijama ....
A medicina u Foči!?
Imena molim, koje ustanove?
A kao na sveucilistu mostar travnik itd koji su državni ,citaj privatno stranacki nesto drugacije ?S njih izlaze titkumi bez znanja a stranacka djeca i ne izlaze na ispiti ,znam xy primjera a oni su eto legalni na žalost.
Ko će nam radit ako to sve sad sankcinišete? Ostat će prazne državne firme, ministarstva...
KRIMINAL
stante ba ljudi. ostaće nam narod nepismen, nemojte zatvarati fakultete
A šta je sa onim u Kiseljaku, Travniku, Goraždu, Međugorju itd, itd, itd... omiljeni fakulteti članova SDA.
I bivših članova SDA.
Kaze izreka ; da Bog da ih ljecili oni kojima su diplome dali! Pola dalmacije je sada visoko obrazovano jer hrvatska priznaje te diplome!
živim u Skandinaviji i neznam da kod nas ima privatni fakultet.gimnazija ima i otud dolaze djeca sa jako lošim znanjem .teško uspijevaju dalje na fakultetu.poslodavac uvijek gleda gdje si završio školu.tako ti privatni fakulteti to je samo korupcija
Ck2 Šarić travar pola grada dobilo diplome ispod stola