Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sta se desilo i ne komentarisem ovaj slucaj...u zadnjih 15 dana sam presao 5000km po cijeloj BIH, vozaci motora iskljucivo na bh tablama i vozaci BMW su me ugrozili najmanje 30 puta a samim tim i sami sebe. Policija mora reagovati na neki nacin jer ovo nije normalno. Motoristi na stranim tablama su milina, poštuju sve propise i jako ih je lijepo vidjeti i voziti u blizini istih. Apel za policiju, svakog BMW zaustaviti jer u 90% rade teške saobracajne greške.
Nije da se ne slazem sa tobom, ali na ovom motoru su strane table
Baš tako, ne znam šta se desilo ovdje, ali da se vozači automobila ponašaju kao vozači motora, ne bi bilo živog motoriste u roku jedne godine, nažalost ali tako je 🤐
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nama vikendom treba zabraniti izlazak iz kuce svaki vikend neki tragican slucaj
@Bezpozdrava Covjek dosao iz Njemacke na motoru, proputovao Evropu, ima punu propisanu opremu na sebi i ti bi mu zakonom zabranio da vozi zato sto je neka nasa Hamša pozurila na crveno da stigne na komercijalu ili tramvaj, sto je ovdje kod Vjetrenjace svakodnevnica za vidjeti...
Sklonite se sakrijte se barem petak i subotu 2 dana
Ne znam ko je kriv u ovom konkretnom slucaju, ali opcenito, mozda treba pocet kaznjavat one koji su idiotima dali ljekarsko uvjerenje da mogu voziti.
Prelazis ulicu tamo gdje bi trebao i smio i na kraju dozivis udar.Ko je kriv!
Zavisi od semafora
Gledaj mahalaca odmah se skupe da oni daju svoje misljenje i vjestace ko je kriv uz Shishu, a poslije isti ti sjednu u auta i 100kmh kroz grad lete
Slika 6 o.O
ozbiljni zovigu 😆
Ja bi motore i romobile zabranio da se voze, šetam romobil ko vještica na metli proleti, vozim motor odjednom na bjeloj liniji, vidiš ga u retrovizoru, isprepadaše me svaku drugu veče stravu saljevam ili pijem vode preko mašica.
Pa policijo radite li vi ista,svaki dan nesto u gradu,neko nastrada!. Samo ih vidis kako se vozaju,nikakve kontrole. Kad su ubijene one doktorice, 10 dana bile patrole i samo ih sklonis,jer im je bilo naporno,duse drage
Kan ce te vise stati u kraj ovim divljacima koji nocu divljaju motorima i autima samo zato sto se tada dobro cuju a narod nemoze da mirno sjedi u svojim stanovima.Sto se tice motocikliste uopste nije vazno,jedan manje a pjesakinji zelim da se brzo oporavi bez posljedica.
Ma vikendom saobraćaj treba zabraniti samo sportom do odredišta
Nije zdravo pješak biti u Sarajevu.
Kad ce te kamere po raskrsnicama, pa nismo New York. RS postavio nadzorne kamere na bukvalno svaki moguci ulaz vozilom u RS za 2 mj, a vi ni da mrdnete.
Jbt pa radi li ovaj ministar MUPa išta.
Danas kretencina na potezu tz -bn pretice mene (vozim 60) naravno na punoj malo nakon izlaska iz grada, sa snažnim golfom dvojkom koji se raspada. Posle 5 min ga nalazim udario nekog audija otpozadi.Dok se takvim mentolima dijele vozacke nema nama spasa u saobracaju.
Nije iskljuceno ni da nema vozacke, sta ce mu? Kada vidis statistiku iskljucenih iz voznje bez dokumenta, pa onda skontas, a to su samo zaustavljeni...ne mozes da se ne zamislis
Svaki dan posmatramo kako voze , prolaze između automobila i to je postala normala.
Imaju pravo
Pa vi meni pucajte minuse kad kazem da se motocikli trebaju zabraniti
Treba zabranit i glupim ljudima komentarisanje na klixu
Osim sto autima udaraju zene, sad su poceli jos i motociklima. Sta je iduce? Trotinetima i biciklima udaraju zene na pjesackom?
@sta ti je trotinet?
motocid