Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadati se samo da ce dijete biti dobro. Ostalo nevazno.
Ovdje po trgu u B fazi inače maloumnici voze automobile po pješačkim zonama kao na trkama. Gasa se, drifta se kako je kome čejf. Sva betonska popločanja su polomljena i zdrobljena. Policija ne radi svoj posao standardno..... i ne čudi me da obični ljudi iz očaja uzimaju zakon u svoje ruke. Ovako će biti dok ne počnu padati mtrve glave.....divlji zapad.
Ahaha vic...mup nema pojma.
Postoje dvije strane price, mada kad je dijete u pitanju para mrak na oci...
Gledaj konjine kud se zavlači s autom, malo mu cesta pa daj po pješačkim stazama i zelenilu da horga.
Ja filozofa i šofera mati mila. Zar vas instruktori niau učili da se na djecu posebno pazi jer je njihova reakcija nepredvidiva? Mrni je rečeno da ako je ograničenje 60 npr a dijete prolazi blizu ili preko ceste da se zbog toga smanji na 30. Gdje žurite? Šta će vam to pobjeći?
Prije nego si sjeo sa instruktorom trebao si valjda naučiti znak zabrane prolaska za sva motorna vozila. Tačno ispod takvog znaka je sinoć ovaj udario malca.
PS halali ispalo je kao da tebi govorim jer sam u 2 licu, općenito sam mislio.
hvala Bogu dijete je dobro..samo pitam otkud dijete u 22h na biciklu...
kockoglavi gledaju samo u mobilni kad voze a znakovi i propise i ne znaju
Polako Alpašinci sticicete Novu Otoku po belajima i jos novije došle od vas.
Svakim danom ovaj grad postaje odvratniji.
Pa naravno kad voze trotoarima, npr moram sici na cestu da on zavrsi voznju trotoarom. Nisam jednom strahovala dok idem trotoarom. Seljacine, nekulturni papci
Decki nebranim vozace ali ni pjesacu nisu nevini u svemu ovome kako se ponasaju i prelaze cestu
Na ulazu u ovaj dio stoji znak zabrane. Druga je stvar sto tu policija dozvoljava svim vozilima da voze po pjesackoj zoni.Kad je dzuma da mogu usli bi sa kolima I u dzamiju da mogu.Zagrade ulaze u zgrade,pekiraju s po trotoaru....
Cuj u MUP-u jos nisu obavijesteni a i Hitna pomoc je tu i masu ljudi... svasta.. nadam se samo da ce dijete bit dobro. To je najvaznije.
MUP nema info, na slici patrola hmmm
@Znatizeljan22 🆄 🅺🅾🅼 🅶🆁🅰🅳🆄 🆉🅸🆅🅸🆂? 🅾🅳🅶🅾🆅🅾🆁🅸🅻🅰 🆂🅰🅼 🆃🅸 🅽🅰 🅳🆁🆄🅶🅾🅼 🅲🅻🅰🅽🅺🆄 🅰🅻🅸 🅽🅴 🅿🆁🅾🅻🅰🆉🅸 🅼🅸 🅺🅾🅼🅴🅽🆃🅰
@kontradiktoran 🆉🅰🆂🆃🅾 🆂🆁🅴🅲🅾
🅺🅰🅳 🆉🅰🅺🅾🅽 🆄 🅱🅸🅷 🅽🅴 🅵🆄🅽🅺🅲🅸🅾🅽🅸🆂🅴, 🅼🅾🆁🅰🅹🆄 🅻🅹🆄🅳🅸 🆄🆉🅴🆃🅸 🅿🆁🅰🆅🅳🆄 🆄 🆂🆅🅾🅹🅴 🆁🆄🅺🅴.. 🆃🅾🆃🅰🅻🅽🅾 🆁🅰🆉🆄🅼🅻🅹🅸🆅🅾..