Novo ubistvo u Sarajevu
0
Muž nožem ubio suprugu na Trgu heroja
Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvi to idioti ispustise neuracunivog manijaka na cesti????
meni nije jasno kako na jednom clanku na kojem bi komentari trebali biti upuceni kao saucesce i zelje preminuloj za onaj ljepsi svijet vi se uhvatili nacionalizma ko pjan plota? njen suprug je pusten iz bolnice na njenu vlastitu odgovornost...znaci s tim nema nista ni doktor ni vlada ni peti ni deseti a definitvno nema nista SFF... a komsijama koji ce uskoro u EU---propasce vam minimalno 20% ekonomije koju drze Bosanci ulazuci u vas turizam.
fuj pola vas sto komentarisete ste slucajevi za psihijatriju. lijecite se
Meni je najvise zao i bijesna sam sto drzava nema adekvatnu instituciju za psihicke bolesnike i sto ih pusta da slobodno setaju vani i ugrozavaju tudje zivote. jedan zivot je oduzet, jedne divne osobe vise nema, a to je nazalost moglo biti sprijeceno da se na vrijeme reagovalo i da je drzava malo (puno) drugacija...
ovdje ste bolesni samo vi što imate obraza da komentarišete tuđe nesreće..Biser je nažalost bio žrtva teške bolesti,to je proizvelo drugu žrtvu mladu Samiru nek joj je rahmet..Dok se vi ovdje prepucavate jel Sandžaklija il Sarajlija ili pitaj Boga ko još..mladi ljudi pucaju po šavovima jer nemaju ni adekvatnu liječničku pomoć,a da ne pričam o zaposlenju i jadu koji nas okružuje..zao mi je Samire,ali žao mi je i njega koji će da se budi godinama poslije sa okusom krvi na usnama..žao mi je roditelja..ali najviše žao mi je vas jadnika koji popunjavate svoju mrklu svakodnevnicu na ovaj način..profesorice saburli samo vidim da ste bili na stranici..
Ja ne mogu vjerovati da su tom manijaku dopustili da i dalje radi u apoteci nakon afere kad je bio glavni osumnjican da je otrovao kolegice! a cula sam da je Samiru tukao jos dok su bili u vezi, jadnica je uvijek izgledala umorno i cesto je hodala dugih rukava a vani +30 stepeni. poznat je i kao kleptoman, sve u svemu bolesnik kojem je bilo mjesto u bolnici a ne vani... mogu misliti sta je jadnica prezivljavala sve ovo vrijeme
Znam Bisera od kako znam za sebe... kao brat mi je bio.... uvijek nasmijan, pun zeze, i nikad nije nista ruzno imao reci.... samira, allah joj rahmetelje, je bila divna cura. Koliko ja znam voljeli su se i uvijek je bila neka njeznost izmedju njih. Ne ide mi u glavu kako je mali Biser imao nesto ovako ruzno u sebi... ne mogu da vjerujem da je on nesto ovako mogao uciniti.... jako mi je zao Samire i njene familije.... zao mi je sto je uvijek mislila sve najbolje o svima... Niko nije znamo da je Biser bio bolestan.... zasto ga je ispisala iz bolnice? Nije mi jasno... Ne mislite da ga branim... odricem ga se jer nije ok i nije fer da uzams tudji zivot ako ti tvoj ne valja.... Ne mogu da zamislim Bisera ljutoga... fuj
... opet Dodikovo maslo.
e moj Biseru, kukala ti nije majka !
Nije ni vrijeme ni mjesto. Koristiti ovakvu situaciju za prosipanje mrznje zaista nema smisla. Zbog takvih nam se svasta desava. Nasoj Samiri neka je vjecni rahmet i Dzennet. Rahmetullahi alejhi.
Braco i sestre Muslimani, nebitno da li ste Sarajelije, Sandzaklije ili crnci iz Nigerije, nedajte se pomesti ovom zlobnom, perfidnom, komunisticko-cet*nickom propagandom, cime zele da zavade Muslimane. Oni su placeni da to rade svakodnevno, a vi pamet u glavu. Vjernik je vjerniku brat i nema razlike koje je on nacije. Nacionalizam smrdi, a jedino sto je ispravno je Islam. Nedajte nevjernicima da vas pometu i hajcaju jedne protiv drugih. Mi smo Muslimani, a oni su nevjernici i samo je to razlika koju Musliman treba gledati. U islamu nema nacija i nacionalizma, samo se pika da li si vjernik ili nevjernik. A znajte da su komunisti nevjernici, sejtanovi pomagaci i svi znamo ko im je mentor i gdje im je kibla vec 60 godina. To je Beograd.
sarajka aj ga popusi sandzi .ebo ti on familiju. navedi mi jednu normalnu familiju sandjaklija vrijednu ikake normalne paznje. sve stoka primitivna zaostala ili kruiminalac. tek poneki rijetki izuzetak koji se stidi porjekla i krije ga ko zmija noge.
Pardon, toliko ste me nasekirali da pogriješih u pisanju - OBOJE SU ROĐENE SARAJLIJE! sram vas bilo - samo neko totalno iskompleksiran ili ko mrzi sarajevo iznad svega može dijeliti svoje sugrađane po mjestu rođenja iz lične!
SRAM VAS BILO SVE KOJI POLITIZIRATE OVU LJUDSKU NESREĆU NIKO NIJE IZ SANDŽAKA - NI IZ ISTOČNE BOSNE I KAKVE TO VEZE IMA? oboje iz Sandžaka, iz finih porodica, fino odgojeni - al bolest ne bira NI PO MJESTU ROĐENJA NI PO POLITIČKOJ PRIPADNOSTI stoko najgora... SARAJEVO-X, pod hitno ukinite ove komentare, ili zaposlite moderatore koji znaju raditi svoj posao, inače ćete se suočiti sa gnjevom i bijesom i TUŽBAMA OKLEVETANIH GRAĐANA!
Nju su ubili svrbi pa sad gradske vlasti nece da kazu istrinu pa svaljuju na ovog jadnika.