Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ovo ne mogu gledati
Samo kazu nesto barabarabarabarabara i vatra, nista specijalno.
oni koji se plase leta avionom sad ce se jos vise nakon ovoga snimka.....
Letio sam iako imam fobiju od aviona, ni tri leksilijuma mi nisu pomogla, to je jednostavno tako. I rekao sam nikada vise, problem je sto su ovo carter letovi i avioni su u katastrofalnom stanju i to se vidi na ovom snimku. Tacnije avioni za sirotinju.
Inna lillahi we inna ilejhi radži'un! 😔 🇳🇵🇳🇵🇳🇵🇳🇵🇳🇵🇳🇵🇳🇵🇳🇵🇳🇵🇳🇵🇳🇵🇳🇵
Tužno, ali bar se sve brzo završilo. Gore bi bilo da su padali par minuta prije udara, panika strah, ovako par sekundi i gotovo!
E ovo je horor!
Ovo je vjerovatno najuzasavajuci snimak koji sam ikad vidio. Ili barem u top 3 svih vremena. Potresno do bola kojeg i sad osjecam!
vidim ne pratiš Siriju na Telegramu
3 sekunde.
sreca pa su skontali tik pred udar
Fake
A zato kazu da prilikom leta telefoni moraju biti isključeni il u flight modu.
Nedaj boze nikom da dozivi ovako nesto
Boze sacuvaj, zamisli ti te panike
Brzo ste klixe kao parnjaca
na ovome snimku se cini da ae avion nageo na desnu stranu. A prije dva dana je bio snimak kada covjek snima sa zemkje pad ovog aviona gdje se vudi da se avion nageo na lijevu stranu?
Nisi ti bistar
greska pilota 99,99%....
Strasno 😢
Zalosno, pretuzno :(