Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hebote, kakva je ovo slika, ko u Teslinom pokusu? :(
Ako "novinari" ne vide svoju egzistencijalnu opasnosr od nestanka, jer njeguju ovako gnusne fašističke komentare, onda ništa niste naučili iz nedavne prošlosti.
Sarajevo trenutno zaobilazi ovo nevrijeme... mora de je i El Bake nabavio kakvog HAARPa da brani svoju najvrijedniju opšćtinu... :D
@vojvodaPetar Kad se Bosni ( BiH) za nekoga kaže: ''što taj ima pogan jezik' razumljivo jei Srbima, i Hrvatima i Bošnjacima.....Vojvodo.
Arlauknu li 😂😂😂
jes podmazo traktor?
i na crkve i dzamije se postavlja gromobran
Pitanje za vjernike: Da li gromom upravlja bog ? Inace to je osnova svih religija grom kao bozija stvar
Hvala na odgovoru..prosvijetlio si me
svim dogadajima na svijetu upravlja Allah. u to nema nikakve sumnje.. niti jedan list u sumi ne opadne da On to ne napravi. a ti kontaj sta hoces. jedino kad sejtan preuzme covjeka ovaj tad uglavnom nema straha od NJega i radi zlo. ali doci ce sud Njegov uskoro . A onda nece nista ostat sakriveno. bit ce ti cijeli zivot predocen i za isti ces da odgovaras
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
jeli na otovrenomtj. na livadi? ili je na balkonu kuce ili na ulici? da znam gdje smijem a gdje ne smijem kad pucaju gromovi.
Sakrij se u koprive, tamo neće..
ako hoce On ne mozes se sakrit
allahova volja