Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja Bosna? Mislite na onu rijeku sto se uliva u Savu? Sto bi se grad na Kozari zvao po rijeci 300km udaljenoj?
ACAB
@????? Da, Kozarska Dubica je Bosanska Dubica. @Nele1 Moze, ali nema potrebe.
Bosanska Dubica . GENOCIDNA tvorevina :MRSKA
BOsanska Dubica je kao ime staro preko 350 godina a kozarska prekrsteno agresijom na BiH.Kad se planina Kozara prozove Bosnom nek i Dubica postane Kozarska
GRAD SE ZOVE BOSANSKA DUBICA, MOLIM TE VAS KORISTITE KOREKTNO IME OVOGA GRADA KADA O NJEMU PISETE. BOSANSKA DUBICA 4 EVER !
BOSANSKA DUBICA BOSANSKA DUBICA BOSANSKA DUBICA BOSANSKA DUBICA BOSANSKA DUBICA BOSANSKA DUBICA BOSANSKA DUBICA BOSANSKA DUBICA BOSANSKA DUBICA
Dragi Nele, Tebi samo-znana tvorevina RS je jedno novije tzv. administrativno tvorenje koje je nastalo klanjem nevinih i nemocnih a Bosna je pak zemlja historijska tisucljecna. Tvoj mentalni sklop je tragicni reprezentant retrogradnih snaga primitivizma i nacionalisticke zatupljenosti. Tvoj komentar bijedne mrznje prema svojo domovini cini da Te iskreno sazaljevam jer je iz njega ocito da si nesposoban da pokazujes pozitvne emocije razumijevanja i tolerancije, da volis.
Zivjela RBIH, ALLAHUEKBER DUSMANI cekaju vas Mudzahedini
BOSANSKA dubica !
a moze li meni neko reci, sto vaki kreteni kao nele1 i dalje zive? uviiek smrt dodje po pogresne ljude..
Moze li mi neko reci gdje se nalazi bosna??? Ja znam gdje je REPUBLIKA SRPSKA al za bosnu nisam cuo
Nemojte misliti da zezam, ali mozel mi ko reci gdje se nalazi Kozarska Dubica, da li je to prekrsteno ime Bosanske Dubice ili je neki novi grad/selo u BiH?
pa taj je umro od alkohole, jbt!
ma \"ljudi\" su samo radili svoj posao ...