Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa uzrok je brzina velika, nije vozio sigurno 60, k'o da je iz aviona izletio, boze sacuvaj
Mozes zamislit koliko je brzo vozio da je od udara zakacio kablo za struju
Nama je bilo najbolje kad su nas zatvorili tokom korone..Najbolje zbog toga: bez krivicnih djela, bez pljacki, bez saobracajnih udesa, bez ovakvih pogibija, bez alkohola..
Tebi ako je to dobro idi prijavi se na Jagomir. Nesto nije u redu s tobom.
Ovakvih mi nije zao jedne sekunde samo da nije naletio na nekog neduznog
brz i mrtav.
ni ptice na granama vise nisu sigurne od kurcevih trkaca
A kako je letio
dobro je sto nije nikoga drugog zakacio
Necemo se nikad dozvat pameti i kulturi u saobracaju
Hocemo. Kad kazne budu odgovarajuce. 3-4000 za voznju preko 50 km preko ogranicenja. 2000 za voznju preko 30 i sl. Ne platis 2 kazne uzima se vozilo. Za voznju u alkoholiziranom stanju oduzeti vozilo i unistiti u roku 48h, bez obzira na vlasnistvo (osim ako nije ranije prijavljeno kao ukradeno). I vidio bi kako kultura cvjeta. Pa nisu se ni na zapadu rodili kulturni. Sve su to kazne utegnule.
Ovolika havarija sigurno nije od normalne voznje.
Da Bog sacuva