Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nakon par dana: *pocinitelj je od prije bio poznat policiji*
Poslije navijacke groznice vracamo se u redovnu kolotecinu... sasvim obicno poslijepodne u starom gradu...
A o naslovu da ne pričamo, "izrešetan".
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vjerovatno neki prijasnji obracuni, pretezno se stari znanci utokama caste
vjerovatno ustaše zato što je kukić rekao nešto u vezi kordića?
Ako je iz crnog auta izasao ili ako je bio u crnoj majici onda jeste :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ocigledno nemate drugog posla nego komentarisat dal je obracun il za bombone sram vas nilo.Fuj al ste napacen narod pricate. o momku a nit znate ko je nit sta je.
divlji zapad je destinacija za poželiti....
Citam i ne vjerujem....nista koljeno,stopalo i tako to??? pa ovog covjeka ne treba zatvoriti nego neka prvo ove klosare nauci kako se cilja pa da nam ubuduce bude vise ovakvih vijesti uz kaficu,a ne ono procitam naslov "osoba od prije poznata policiji upucana" i kad otvorim ono malo ga upuco u nogu....ovakvih nam treba jos vise da se gamad istrijebe....
samo se udrite mene ne dirajte
Pitam se samo da li administratori klix-a uopste provjeravaju informacije svojij nazovimo ih u daljnjem tekstu "novinara"??? Covjek koji je ranjen napustio je mjesto događaja vlastitim autom. Napadnut je ispred DP marketa.
Ranjen je jer se pokušao oduprijeti otimacini vozila. I napustio je mjesto dogadjaja vlastitim autom, da ga ne bi jos vise ranili i otisao je na KUM.
Divno.
Wild, wild Sarajevo
Nece ga ni naći kad su onog Dzamonju našli nikad.
Bravo Sarajevo !!! Dugo nismo imali pucnjavu !!!
Ma ljudi hajmo kopati rovove,bombe pucjnave,manje sam strahovao dok sam nosio pušku!
Eto mjesecaru posla, a pocinilac slobodan za heftu...
Ubiše Bronhi u covjeku
Muškarac izrešetan u pucnjavi u centru Sarajeva, ljekari mu se bore za život ovo i nije neka vijest- u Sarajevu je to normalno
mošnjačka posla
Kikserman kad se vac tako izrazavamo,olizi nam mosnje....
Oduzio dan pa ne mogu da sacekaju kada ce da se spusti mrak i od silne zelje poceli se rokati i po bjelom danu.Ma aferim mmomci, a cestitamo policiji i pravosudzu.
Wild wild west... Jos nam samo fale oni momenti kako policija u 2 ujutro fura gradom sa sirenama a da ispred nje cujes kako neko rafala...