Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj uzmeniravanje javnog reda i mira radar je poslije bio vidno uznemiren
Za kaznu koju ce platiti, mogao polozit vozacki, auto registrovat i otic' gdje na meso.
skuplja kazna od tepsije koju vozi.
pola hercegovine vozi bez dozvole i neregistrovano
A sta je sa drugom polovinom ??
@nedonymous druga polovina registruje jer mora ići prema bosni
kralj...
od kud Hyundai u Hercegovini? Tamo je ustavom zabranjeno registrovanje bilo koje druge marke sem Mercedesa, tako da momak nije kriv što nije imao tablica...
a i lako su otkrili ko je. jedini hyundai u hercegovini
Kupio od isila
A kada tebe neko udari ista policija napise kaznu od cca 200 km a tebe ko hebe sto si dobio batine. Dobar ovaj zakon . Cuj omalovazavo zeljezni stub sa malo stakla i koja zica. Dobro ste se ogradili zakonom . A sto radnici nemaju placa penzioneri penzija itd.
I šta sad?!Pojeo vuk magarca!Dotični je već poznat policiji po činjenju prekršaja koji i ovako i onako padaju u zastaru u roku 3 godine ako iste ne plati!Okrivljeni: časni sude kajem se ali nemam odakle da platim ove kazne!Sud: dotični se iskreno kaje za počinjeno djelo što sud posebno cijeni pri tome je i nezaposlen itd.te mu se nakon svega izvedenog novčana kazna preinačuje u uslovnu!Hvala časni sude!Tipičan završetak ovakavih i sličnih slučajeva!
e fakat,jel zabranjeno pokazivat srednji prst radaru?
ako imas 700 KM nije :D
Hahaha legenda
dovoljno mi je bilo da vidim ovo ZHK, i sve mi je bilo jasno