Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve likovi sa dignutim optuznicama, i svi na slobodi..ccc
Dzaba sve nakon mjesec dana svi ce na slobodu i opet po starom kriminal i to je to
sad sudiju ili sudsko vijece koje ih je pustilo na slobodu optuziti za saucesce u ubistvu..bez toga nema napretka..
@yinx Nema optuziti. Pohapsiti i u cuzu bez sudjenja. Nema sudjenja. Za sudstvo je i Gvantanamo blago sta bi im ja uradio jer tu je najveci problem a medjunarodna zajebnica ih podrzala i donijela nam demonkratiju.
Policajce na AP nije ubio kriminalac on je indirektni izvršilac nego BiH sudstvo i Tužilaštvo??!!Policija svugdje na svijetu čak i u minornim državama rade posao bez premca ??!!Ali djaba te ja hapsim na dijelu kad si ti slobodan za dva sata sizifof posao???!!
clanak koji je linkovan u ovom tekstu (najopsežniju optužnicu) je objavljen 6. avgusta ove godine!!! to je zabrinjavajuce. ako su imena ubica na ovom spisku ocigledno da se radi o greski tuzilastva i drzave. dakle ovo ce biti opet tresla se gora rodio se mis. krug opet ide dalje u zacarano.dakle dva policajca su nastradala zbog f i rs previranja politika za koje glasa narod.mi smo ubili ove policajce.moramo to da shvatimo vise da ovo ne funkcionise.
mi smo ubili i davida i dzenana birajuci ljude koji stite ubice u suradjuju sa njima.nije krivo ni tuzilastvo ni vlada ni policija niti kriminalci, nego narod. eto pravog krivca...
Halo pod optuznicom i opet se nastavlja bavit kriminalom.. treba ba izdati novcanu nagradu za bilo koji info za kradju automobila i pripadnika grupe i lokacija..naravno nagradu isplatiti nakon sto se utvrdi da je info validan....
Riba se cisti od glave .....ne od repa ... Uhljebi usmrdjeni jeli vam fino u usmrdjenim kancelarijama mrs svi u pm !!!!
sada bar znamo kako natjerati policiju da radi svoj posao.
a kako, hajde reci
Znači, S. Dakić- žućo, koji je puštan da se brani sa slobode u procesu protiv automafije, sinoć ponovo uhapšen u vozilu koje je u septembru ukradeno u Sarajevu!!!!!! Višestruki povratnik u činjenju kaznenih dijela. Tužilaštvooooooo, sudijeeeeeeee, šta vam više treba, koji dokaz?!???!!!!!!!!!!! Da vam se nacrta na papiru?!?
Srbi opet terorišu svet!
jeli ceo il samo pola?
@SDA1970Beograd šta se pališ ko kerozin?
Ove parazite društva treba poslati na teški rad i robiju!
Koliko li su samo pošteno zarađenih auta ukrali ti troprstaški Dodokistanci... Hiljade. To im nije dovoljno pa su hinjski ubili dva časna policajca, a njihove porodice zavili u crno. Dodikistanska priglupa sirotinja tone sve dublje, nema spasa za njih. Nema.
Nije mi baš " jasno"...!!!! Svi trenutno traženi i eventualno uhvaćeni , do sada su bezbroj puta bili na bradi...Iiiiii.....? Kako to da su na slobodi ? , Pa ih opet tražeeeeeee.., vataju , pa opet traže...., pa...? Ehej, ....eeeeejjjjjjj...!!! Jel tako , bre ..!
Dodikistanske majke kukulaču, dodolaču "kojiega će nam junaka danas izdajice oteti" "koijega junaka će danas usarajvu štemati". Samo štemaj genocidni, senocidni i incestoidni dodikistanski sirotinjski i nepismeni okot, nema mahe!
Nisi ti popio/la lijekove jutros. Bavi se ti svojim zdravljem, a nas normalne pusti da zivimo bez nacionalizma i bilo kakvog govora mržnje.
Udrite bandu dodikistansku srbsko-rusko podguznu terorističku! Izbijte brašno iz njih. Štemaj, nema greške!
Govor mržnje nanosi štetu tvojoj jedinoj domovini. Svi ostali imaju rezernu.
Tolisna drzava a ne mogu naci za ovoliko vreemena. Jos znaju im imena i optuzeni su vec a na slobodi!!! Nema ovdje pravde ni mira.