Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sami se zapale , tako recite , u po zime auto kako stoji puno vani zapali se sam , fabricka greska , nista se gradjani ne brinite ...
Đe si ti bašare nevjerniče? Šta će, da postavi policajce pored svakog auta?
Drugim riječima: Vlasnici vi ste krivi što ne dežurate 0-24 pokraj svojih auta sa pištoljem ili puškom. A zamisli da vlasnik vidi da su mu krenuli paliti auto u pogodi ih kamenom ili nečim odmah bi u zatvor išao na par mjeseci a njih ne bi ni hapsili, takva nam je država. Bijedna država, bijedan grad. Cigani sa gorice, kvota sa alipašina, jalija po grbavici i koševskom, kreteni i mangupi po vilsonovom, sandžaklije po buća potoku,.... mogu misliti kako je jadnim studentima koji iz manjeg grada pa dođu ovdje studirati, nisu upoznati gdje su lopovi i sve, tako da im masovno kradu mobitele, satove i novac, treba uvesti šerijat, ko jednom ukrade da mmu ruku odsjeku tako da više ne bi bilo ni krađa ni paljenja
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Uvedite nam zakon da k'o u Teksasu s dvocjevkama patroliramo. Dotaknes mi imovinu, upucam te! Cist racun, dug zivot.
Pa kakav je ovo bezobrazluk i licemjerstvo!!! Svaki komentar je suvišan, FUJ FUJ FUJ
zastita i samozastita haha, dakle narode, trebamo spavati u autima i zna se sta jos imati kod sebe, ono za svaki slucaj..
Ako niste ni krivi ni duzni, mirno savajte, nema potrebe za uzrujavanjem!
jedva cekam kakvih para da kupim auto..pa da ga zapalim da vidim sta ce bit..
LJUDI DRAGI PO MOJIM INFORMACIJAMA AUTA PALE JATACI LEJDIBLU I JA SAM IMO NAMJERU DA TO OTKRIJEM NA FORUMU ALI SU ME BANOVALI JER SU INFORMACIJE IZ STABA CURILE I NEKO JOJ JE REKAO. LEJDIBLU TREBA DA DOBIJE OTKAZ JER ME BANOVALA A JA SAM NAJBOLJE TEME OTVARO. GDJEJE PRAVNA DRZAVA NIJE NI VUDO STO PALE AUTA TAKO
Danas pale automobile, kada se još više OKALE, palit će ljude na cesti... Ovo je strašno i sramotno da se dešava bilo gdje a kamoli u glavnom gradu!
Sad gledam vijesti i spominje se jedam mladić.Njegove incijale su F.N-porijeklom je iz Tuzle,i prijavljen je da živi u Tuzli..Al,problem je taj što živi na Ilidži i da su mu sinoć spalili auto..Kako on kaže,on ne zna zasto su mu spalili auto..al ja znam.. Lik je 2009 spomenut u potjernici za drogom u vrijednosti droge od 50.ooo eura.. Sad mu neko vraća dug,samo zato sto on nije na vrijeme vratio..Svi oni auti sto su zapaljeni,to je zapaljeno samo zbog dugova.. Za policiju: Godina 2014 Ukradeno je više od 825 vozila, vraćeno ih je vlasnicima samo njih 75.. Pa recite mi kako i zašto policija tako radi.. Npr..u susjednoj drzavi Hrvatskoj ukradu npr.biciklo,njihova policija vraća vlasniku o njegovu imovinu u roku od 7 dana.. Zašto Bosna i Hercegovina nije takva?? Lijep pozdrav :/ :)
eto sad sto oni ne mogu uhvatiti ove mi krivi
Kako to da nije zapaljeno nijedno auto policajca? Hm...
ma neki dan skinuli mi radkapne i dodje lik fol uvidjaj kaze uzmi sarafe doci ce to po gume koji cirkus od drzave
TRAŽIM I OČEKUJEM DA MUP SARAJEVA MENE GRAĐANKU SARAJEVA ZAŠTITI OD VELIKOG BROJA MLADIĆA I DJEVOJAKA KOJE JE NEKO POSTAVIO NA SARAJEVSKE ULICE I ISPRED TRŽNIH CENTARA DA ŽICAJU NOVAC ZA BOLESNE GRAĐANE. OVO JE U POČETKU, PRIJE PAR GODINA, BILA HUMANA AKCIJA VRIJEDNA POŠTOVANJA ALI VALJDA SE ISPLATI PA SE OD TE HUMANE AKCIJE IZGLEDA NAPRAVIO BIZNIS. POSTOJI DRŽAVA I VLAST I POSTOJE BOLNICE, I MOLIM DA SE BOLESNICI LIJEČE GDJE TREBA A NE DA GODINAMA SARAJLIJE DAJU IZ SVOG IONAKO BIJEDNOG KUĆNOG BUDŽETA NOVAC ZA LIJEČENJE, ŽAO MI JE ALI NEMAM VIŠE DA DAJEM, DAVALA SAM ALI VIŠE NEMAM. NE BI MOŽDA NI SMETALA OVA PRAKSA ALI AKO NEMAM DA DAM TA DJECE POČNU GLASNO DA GOVORE KAKO SMO LOŠ NAROD I KAKO MOŽEMO DA NE DADNEMO. MOLIM MUP DA KAO ŠTO JE ZABRANJENO DA PRAVI PROSJACI PROSE TAKO ISTO ZABRANI I ,,MODERNO,, PROŠENJE. UOSTALOM ZAŠTO SE ORGANIZOVANO NE ODE PRED VLADU I NE TRAŽI RJEŠENJE OVOG PROBLEMA A NE DA SE GRAĐANIMA UZIMA I ZADNJI DINAR.
@ SHUMADIJA VI STE ZAISTA BOLESNI! RAZUMIJEM ALI NEMOJTE PRESKAKATI TERAPIJU.
znaci "no sikiriki" mogu veceras u kuci spavati, hvala puno policiji na blagovremenom obavjestenju
Mi trebamo izvršiti kolektivno samozapaljivanje, s onim mazutom iz toplana, on je najjeftiniji..
@h8er_ Vidim gled'o se American Heist hahahahh :D
Fahrudin Radoncic i njegov Avaz pumpaju situaciju, kako bi izazvali raju da izadje na ulice i ponovi scenario od prije godinu dana!!! Proklet neka je Fahrudin Radoncic i njegovi mentori!!!
Grebo li ti Fahro mater u gujicu
pa šta vam je to čudno da oni krive avaz? U bošnjačkoj miljeu je uvijek potreban neprijatelj, jedan vanjski (Srbi) i drugi unutrašnji(Fahraon) kako bi SDA bila zaštitnik Bošnjaka. U tome prednjači onaj Efendić koja je textbook example klasične seljačine..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)