Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Avaz jutros objasnio. Stvarno tragedija. Čuj njoj bilo 40 a ocu 63 i branio joj udaju. Pa nije joj 18 godina. Valjda se prepao za svoju starost, star, egoista, narcisoidan, da će ćerka njega ostaviti a posvetiti se sebi. Nijedan muž tj momak za nju ne bi bio dobar, da se otac pita. On je htio da ona njemu služi cijeli život. Stvarno tragedija, da nas Bog sačuva ovakve tragedije.
možda si u pravu jer i u Tuzli je skoro otac zaklao kćerku na Ilinčici. Strava čista šta se događa.
Pa i u Tuzli je otac Srbin ... prokletstvo se nadvija nad njima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovom Cedomiru se navodno ubio i rodjeni brat, te prvi rodjak. Kazu da je suicid , kao i mnoge druge mentalne i tjelesne bolesti, genetski usadjen u pojedine ljude. A ovo sto je on uradio je cin cistog ludila i egoizma. Akovec nije mogao da se nosi sa tim da se kcerka uda za nekog tamo, trebao je otici u sumu i ubiti samo sebe. Ovako unistio je cijelu familiju, tj njen prezivjeli dio.
Dzeko Za razliku od balija koji raznesu i sebe i jos 500 druge pascadi
Ruku na sebe dici?
Blago nama u ovoj Bosni kada se nakon dva ubistva i dalje komentari svode na nacionalnoj osnovi, ovo je samo jedna od tema. Uvijek vrijeđanja Musliman, Srbin, Katolik. Bilo bi dobro napraviti neku drzavu za ove koji ne mogu da zive u multietnickoj BiH.....
Ratni sindrom nazalost
Ne valja u demokratiji što svaka budala ima pravo na život. Vratite diktaturu i torturu i postavite mene za diktatora ja bi odma očistio naciju, 20% stanovništva odma ubit kao ovog staca ubicu. a zatvore nebi ni držo jer samo su trošak. Stara dobra vješala
prijavi se na izbore , glasam za tebe 100%
garant a turčina htjela da se uda
ma 100%...smrt je bila jedini castan izlaz iz te situacije
Tada je ne bi ubio garant, otišla bi u Tursku da živi i tatici da šalje pare :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tragedija :( Biljani neka je laka zemlja i pokoj duši a za njenog oca-ubicu neću ništa komentarisati..
E jesi glup
Boze sta je ovom narodu danas? Pa neka se uda! Nije valjda do toga došlo da se nesmije više ni udavati!
Nebi da ulazim u tragediju ipak je ovo tragedija,treba bit bas taliban pa ubit svoj dijete,nesto je tu mnogo teze u pitanju il je novi mladozenja katolik ili turcin kako to genocidasi vole rec za muslimane -bosnjake bosanske a gle cuda jedan dan govore da smo turci a sutri dan da smo srbi,il je ljubomora oceva zbog neceg,bas da je ubije sto je novi muz klosar ili pijanica nevjerujem.
Hajd što mi ne znamo šta ste, ali što vi ne znate, pa svakih par decenija izmišljate novi naziv...
@nemam ideju ne ne to srbijanska banda terorirista na celu SANU kojima pomaze isto banda kroata na celu sa HANU pokusava otet bosnjacima bosnu pa cim dodju u vojnu poziciju da zabrane bosnjacima da budu bosnjaci oni to zabrane da bi se sirili na tudjoj teritoriji uz pomoc domacih prodanih dusa koji su isto bili bosnjaci do 1918 to jest posrbica i ovih pohrvatica koje su kupili kao na pijacu marvu pocetkom vladavine fasisticke kraljevine shs.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Jel se to udala za nekoga ko je imao pogrešnog imaginarnog prijatelja?
Ma sve ludo nesto,nista vise nije normalno kod nas.
Da je nešto lijepo pročitati na ovom portalu
...eto ga...rekosmo li mi da je u bosni sve ugovoreni brak a ako se ne drzis pravila otac te ganja sjekirom oko kuce ili te rokne metkom u čelo :-D