Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka vam Bog plati za sve što ste uradili nedužnom djetetu. Želudac mi se okrenuo, bolesnici!
Ova porodica (osim bebe) je slučaj za Sime Drljače, šteta što ga je IFOR ubio.
Ovima bi samo pomogao Simo Drljača, šteta što je ubijen. -Simo Drljača bio je ratni šef prijedorske policije, te član Kriznog štaba. Najpoznatije Simino djelo bila je mreža zloglasnih logora: Omarska, Keraterm i Trnopolje. Smatra se idejnom ocem masakra na Korićanskim stijenama. Optužnica podignuta protiv njega u Hagu spominjala je i napade na civnilno nesrpsko stanovništvo u opštini, a Drljaču i njegovog kolegu iz Kriznog štaba, Milana Kovačevića teretila je za zločin genocida. Glavna njegova zasluga je „herojski otpor” koji je pružao snagama SFOR prilikom hapšenja. 10. jula 1998. Drljača je opkoljen zajedno sa starijim sinom i šurom u mjestu Gradina kod Prijedora. Pokušavao je da se od međunarodne pravde odbrani pištoljem, a kao rezultat toga je ubijen od strane pripadnika SFOR.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovaj horor mogu komentirati tek poslije par sati.Još nisam psihički svario ovaj tekst.Samo mi se želudac prevrće.
Cijela porodica (osim bebe) je problem koji bi riješio samo Simo Drljača, šteta što je ubijen. -Simo Drljača bio je ratni šef prijedorske policije, te član Kriznog štaba. Najpoznatije Simino djelo bila je mreža zloglasnih logora: Omarska, Keraterm i Trnopolje. Smatra se idejnom ocem masakra na Korićanskim stijenama. Optužnica podignuta protiv njega u Hagu spominjala je i napade na civnilno nesrpsko stanovništvo u opštini, a Drljaču i njegovog kolegu iz Kriznog štaba, Milana Kovačevića teretila je za zločin genocida. Glavna njegova zasluga je „herojski otpor” koji je pružao snagama SFOR prilikom hapšenja. 10. jula 1998. Drljača je opkoljen zajedno sa starijim sinom i šurom u mjestu Gradina kod Prijedora. Pokušavao je da se od međunarodne pravde odbrani pištoljem, a kao rezultat toga je ubijen od strane pripadnika SFOR.
DžamijaVelika Izvini ali nema potrebe za pogrebna društva, kuju ko pašče ostavit negdje u šumi da krepa i gotovo
https://www.facebook.com/groups/674006325979336/ Ovo je link grupe R.I.P. Smajo Cesir
treba vas dati cetnicima na poklon nek vam rade sta im volja ..
Kakvi su to covjekolici,zvijeri u ljudskim kozama,za takve kojote nema zakonske kazne to bi sve bilo moralno u vjecitu samicu zatvoriti,jadni Smajo nikog ziva nije imao,zar i majka moze takva maceha biti....
Monstrumi!
DA BOG DA SE RASPADALI MATER VAM RETARDIRANU JEBEM PO 10000000 PUTA
E Bože dragi :( .. Ovim putem bih zamolio sve zatvorenike gdje će ova četiri monstruma boraviti, da se malo zabave s njima..
Allah vas kaznio najzescom kaznom. Treba ih sve cetvero odmah likvidirat. Metak u celo i cao!
O monstrumima smo već sve rekli.... treba prestati prenositi dalje sudske iskaze, jer ovo opasno uznemirava... Mentalno zaostali i agresivni neljudi... osuditi ih moraš, u zatvoru od njih nikakve fajde, jer nema više radnih zatvora, živjeće narednih 15-30 godina na poreskoj grbači.... Zato se treba fokusirati na društvenu odgovornost za spriječavanje ovakvog zla, prevenciju, odgovornost socijalnih službi, policije... Otuđenost ljudi je posebna priča, ni komšiluk više ne razgovara kao nekada, familije se ne obilaze, komuniciraju facebookom.... vidiš u kafani četvoro za stolom. a vidiš da u stvari svako sjedi "sam sa sobom".... Treba posmatrati "papanlukom" i "seljaklukom" najgore vrste, one, koji u društvu ne ispuštaju mobitel iz ruku... ili drže "upaljen TV" sa gostima... Mobitel za hitnost, internet za učenje, TV za razbibrigu i odmor.... sa ljudima RAZGOVARATI......
Sve ove monstrume javno objesiti naopako i da crkavaju bez hrane i vode.Kakav monstrum postade majka,njena je krivica najveca.Zivotinje brane svoje potomke a sta se desava u ljudskom rodu,nevjerovatno.Smrt mucenjem svima.
Treba smrtnu kaznu vratiti, zar je suđenje uopšte potrebno. A Muniru i Emira na kolac nabiti, pleme im divljacko hebem. Kakav je ovo narod kad svi ko pi*ke šutimo, niko ništa, ovi odozgo pokradoše sve što postoji, hebu nas ko stoku, drugi nas hebu po ulicama, ubijaju po tramvajima, svi poznati od ranije policiji i niko ništa. Ovo nema nigdje na planeti.
Pod hitno vratiti smrtnu kaznu za ove maloumne ludake koji nas okružuju sve ih je više ubica, pedofila. I samo da kažem bez obzira na vjeru naciju spolnu pripadnost itd... ludaka ima na svakom koraku ako neko moze ovako da muči svoje djete... ma nemam rjeci samo malj i u čelo majku vam jebem bolesnu...
eto ovi bolesnici otjerase dijete u smrt ALI gdje je tu komsiluk, zar se I Na ovakve stvari okrece glava ustranu, kako su oni mogli mirno spavati i ispijati kafe sa monstrumima???
koji .urac im sudite i trosite vrijeme samo ih zive pod zemlju....neznam sta se tu ima suditi...
ovoj kerusi od matere treba pod hitno iscupat matericu bez anestezije da slucajno jos djece ne rodi a ostali????
Ovaj slucaj u meni izaziva takav bijes da mi stalno pada na pamet sta ovoj kurvetini treba raditi (a to sto ti kazes je svakako prvo na spisku)... Recimo, nakon sto joj izvade matericu, dok je jos u bolovima, bih joj pustala po 50 zatvorenika iz muskog dijela zatvora svako vece da je siluje dok joj k. na usta ne izadje... Ali sam sigurna da ce zatvor koji ih dopadne vecinu onoga sto joj zelim sprovesti u djelo. Smrtna kazna je preblaga za ovu stoku. Nisam ni prvi put mogla spavati od muke kad sam cula za ovaj slucaj, sad se opet jednako tako osjecam
Sunce malo, otišao si na bolji svijet .. Svako dijete zaslužuje roditelja, al' svaki roditelj ne zaslužuje dijete .. DaBogda vas život osakatio za svaku ranu i bol koju ste nanijeli tom djetetu ..