Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
PRODAJEM KATANE POVOLJNO..SURIKEN GRATIS
uskoro necemo smijeti ni izaci poslije 22:00 sata.ja se smo pitam kako je moguce da svaka skoro svaka prepirka u gradu zavrsava krvavol,omladina je postala toliko nasilna da je to za nepovjervati.jadni mi !!!!!!!!
Huligani su huligani! Debil je debil! zašto ne\'ko nosa nož u park to je druga stvar.... Treba u sarajevu sve Hrvate istrijebit pa onda sve Bošnjake, pa sve Srbe, pa sve Muslimane, pa sve Židove, pa sve Cigane, ta ko da mi Rumunjska manjina ostanemo i imamo cijeli grad za sebe!
@ True I ja se slazem da neki komentari prelaze sve granice svarljivog, probajte nekakvu osnovnu cenzuru, poput zabrane psovki / prostakluka ili izljeva netrpeljivosti, ne znam koliko je tehnicki moguce. @R&B Izgleda da mnogi ne uvidjaju da nije problem do policajaca vec do pravosudja koje redovno oslobadja one koje policija uhapsi. Niko se ne boji zakona niti robije jer znaju kako da se lako izvaditi i vratiti na ulicu.
AMAR PRAVII BISTRIK NIGGERZ Nek si ga fikno burazeru jebem mu mrtvu familiju Brz izlazak. tvoj yassa
ljudi vratia se šime i donia frišku ribu
ove maloljetnike treba redovno samarat
Mi smo stoka nema tu resenja bez STROGOG zakona. Svakom ko nanese povredu nozem dosuditi mu 20 god. zatvora bez pravo zalbe, a za ubistvo smrtna kazna bez prava zalbe, pa bih se onda smanjili slucajevi bodenja sa nozem.
Za administratore Sarajevo-X. Ja stvarno mislim da bi trebali da ukinete ovu mogucnost komentara. Svaki dan sve vise vjerujem da je jedini nacin da ovaj Balkan krene naprijed ... jedna mala nuklerna bombica ... istrebljenje svega pa onda sve ispocetka. Sve sto mozes procitati u ovim komentarima, cast izuzecima, je primitivizam, seljakluk, nacionalizma, racisam i kao jedan od redovnih posjetilaca stvarno mislim da bi trebali izbaciti komentare. Lijep Pozdrav, True
DIVLJI ZAPAD!!!
MALI JE GRAD OHOOO VELIKI SMRAD OHOOO!!!!!!
je*eni nacionalizam u sve se upleo pa i napad je*enog klosara!! KO da je momku na celu pisalo da je hrvat!! Koji vam je qrac papci jedni nacionalisticki teba vas porotjerati sa planete!!
Kakav ste naslov dali na S-X, ja pomislio neko ubio Ratka (Mladića)
lik je dolazio trazit cigare nekoliko puta od gorana i njegovog drustva i kada je cura rekla kako vise nemaju cigara udario je sakom i goran, kao sto bi svi uradili, udario je lika, ali tada su priletila jos 2 lika i dok se goran tukao s njima ovaj prvi izvadio je noz i ubo ga...zakacio mu je plucnu maramicu, ali hvala Bogu trenutno je van zivotne opasnosti...mislm da ovo dokazuje kako se ne radi ni o kakvom nacionalizmu nego samo o svakodnevnim strahotama na nasim ulicama i nema potrebe da se zakuhaje jos na toj osnovi...ja sam isto katolik i ne osjecam se vise ugrozenim nego sto su to druge vjere, ako je neko spreman da zbode nozem, onda mu sigurno nije bitno kako se zrtva zove...pakao je isti i za muslimane i katolike i pravoslavce, a vi pricajte sta hocete