Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda će sad Bošnjaci skontat (i možda naučit) da im muslimani sa Istoka nisu ni braća ni raja. U biti su svi migranti trebali bit smješteni kod onih što su ih pozvali u BiH, pa nek im pale, tuku i siluju po kućama, a ne po mojoj lijepoj Bosni. Marš kući, stoko!
@brodequin 👏👌👍
OVI JOŠ NE ZNAJU KAKO SE PALI VATRA A DA PRITOM NE ZAPALE POLA SELA! NEANDERTALCI!
Ovo nas ne interesuje
Nego sta nego ce biti cesci, uostalom i ti ljudi, jer su LJUDI moraju se UGRIJATI!!!! Nista im niste omogucili a novac STOJI kako STOJI, stidite se!
Raja je krenula da se pali i žari..
ja samo znam da mi u Bihacu imamo velik problem i bojim se da ce ru biti svega, imamo se pravi braniti,zastititi.. ovako sutra moze biti necija kuca,stan.. imam osjecaj da sam u ratu bio sigurniji!
Mamu im €ebem. Treba im kosti lomiti.
Totalno zatvaranje granica.. ne bjeze svi od rata!
Nije problem ih nac ,ispendrečiti i oduzeti im sve od telefona,zlata,para da se šteta namiri
Orban je to riješio zna se kako
Migranti su otpad
Neko namjerno zapalilo pa sad migranti i tako sve lažu
To i nije naučilo ništa gradit' već samo uništavat'
Treba to deportovati nazad u Srbiju
Neki je njihov praznik, čim ga obilježavaju noževima i paljevinom.
da ih dragi Allah dž. š. uputi na pravi put, Amin
@zlatniescajg Mogao bi i tebe uputiti na pravi put. Osvijesti se malo