Komentari (292)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Više izbjeglica iz zemalja u kojima se ne ratuje nego iz Sirije.
Tjerajte ovo iz Bosne prije nego što počnu napadati domače
Samo razmeštaj Mektiću po FBiH, vole te tvoji Bošnjaci!
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
nije valjda zbog utakmice Maroko-Iran?
Pitanje je vremena kada ce neki nasih sugradjana nastradati zbog ovih. Dosta mi je i vise nasih "dobrocinitelja" koji govore da ovima treba pomoci, ovo je rulja klosara sto je ovdje doslo, medju njima nema ni 15% posto zene i djece kojima je stvarno potrebna pomoc. Vecina pravih izbjeglica je u nekim bijednim kampovima po jemenu. Ovi su dosli ovdje po zakonu jaceg i gurat ce taj svoj princip dok ne dobiju sta zele i to na sve agresivniji nacin. Zato izbacit sve to vani cim prije!!!
@samp1ta šta ima veze koje su boje kože??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
treba ostaviti migrantkinje starosti do 25 godina a ovo sve ostalo vratiti odakle su i dosli ;)
Đuro Pucar Stari jeli to onaj sto je dao dobar dio obale Jadrana crnogorcima kao ono helem nejse svi smo u istoj drzavi???
Extra!!!!! Super vijest.
ma ta kladuša je vazda problematična bila
Jazuk
Ahahahhahaha stavili ste 'ladno inicijale... inace mi ga svi poznajemo... sin je od nasih funkcijonera 😂😂😂
U Maroku rata nema, bas kao ni u Tunisu, ni u Pakistanu, ni u Iranu, a ni u Iraku vise sluzbeno nije rat, i ovi Sirijci sto bjeze sad to je ekipa koja se povlaci s teritorija koje je drzao ISIL pa sad kad vlada ponovno uzima dijelove drzave nazad oni bjeze, nitko tu nema za ostavit u EU.
Treba ih sve pobit, smrdljivi migranti
Kako se smiju nepoznati ljudi kretati bez kontrole po tuđoj zemlji a mene 'ebu pola sata na Doljanima i provjeravaju dokumenta a imam oba državljanstva?
he he, pa baš zbog toga te kontroliraju
Treba ih smjestiti u ograđen prostor i ne dozvoliti izlazak! Ko su ti ljudi, odakle su došli, šta će u Evropi, to su pitanja na koje treba imati odgovore pa ih tek nakon toga tretirati kako se tretiraju izbjeglice! Naravno, i one druge koji nisu izbjeglice već migranti koje su (možda) iz matičnih zemalja poslali u bijeli svijet uslovivši im to boravkom u zatvoru zbog kriminalne prošlosti!
pravda za marokanca
Doveli ste nam otpad svijeta i ostavili ih ovdje. De povezite malo stvari, Kurtz prica da se prave sigurnosni centri van eu, svi su im zabranili da udju. Gdje ce ih ostaviti? De ukljucite se malo. Za par godina ce vam baciti false flag i reci bosna terorizam bla bla.. Probudite se koze retardirane...
@palamar1975 Prvo, bosanski muslimani i ovaj otpad nemaju nista zajednicko. Drugo, nisam musliman. Trece, skoluj se.
Hdobro je, nek se samo ne dizu u zrak...
Vidi sad komentara! Kad Mađarska ili Slovačka zakapijaju granicu za ovakve, onda su fašisti, cionosti i tome slično! A šta smo mi?!
Sredio lik sebi zatvor. Bolje u zatvoru nego u Maroku
@BMWFan kad ćeš album izdat?
@BMWFan pa imaš li auta dovoljno na placu da skupiš cifru?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)