Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobili se oko žarova u vanili ovoj
FGR u akciji.
Nego talovi burazeru
30-tak se pobilo a niko nije pištolj potegao?! Obećavajuće. ;)
Papanluk!
Zbog knjiga iz biblioteke garant
Garant turisti iz Afganistana , Pakistana , Sirije ...🤷‍♂️ Bit će nam sve gore na ulicam dok se ne probudimo ali bojim se da će biti kasno kad otvorimo oči!!!
Jel barem to ličilo na nešta?
Kasaba.
Odmah im dati po 5 godina zatvora zbog izrazito bahatog ponasanja.
Isti grad ista raja. Jel treba pasti mrtva glava zbog rasprave jel bolje Sarajevo ili Željo? Bolje da ste se udruzili pa namlatili Skripare ili Lešinare.
nek se mlate al na šake i pošteno!! bolje i to nego kompjuteri,nargilhane pederluci itd .... makar će se sjećati čitav život doživljaja
Novi zamah. Nova vlast. Novo doba.
Marva je puštena s lanca.
Ima li koga na Klixu od ovih što su mobitelima snimali da nas uputi u tematiku?
policija zaustavlja kola, zato se ovi marišu
Fakini i kriminalci raspusteni po ulicama od prije poznati policiji. Dokle ce te ih tolerisati korumpirana policijo i sudstvo, dok ne počnu nasumice ubijati narod.
Na svakoj slicnoj vijesti, sve isti komentari, te prepirka oko knjige u knjizari, te intelektualci...imate li sta drugo za komentirati? Postali ste monotoni
Pa i bolje malo akcije, nego kao beta-muskarci na mobitelu i shishi.
Da nisu mozda taksisti umjesani.Znal se sta?