Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mali srpčići qrčići imaju genocidno-zločinačku krv!!!!!!!!
Vratilo se dosta naroda tamo!
Debili poput tebe i ovakve stvari moraju okretati na nacionalizam. Je li i onaj iz Konjica Srbin? Uz takve poput tebe, ova država ne zaslužuje ništa bolje.
Nije mu zelio da otkljuca vrata, a mali se spremao na takmicenje iz fizike.
Divljaci.
Kaze udario ga SLEĐA. Mamu vam nepismenu
ima li u tom prnjavoru kakav efendija?
@SanChy123 ...pa kad mu vec ide od ruke sikiranje....:)
kasnite 24 h ljudi a ja portala😭😂😂
Vidi se da ga je stari lijepo odgojio
Sad će krenuti brojanje krvnih zrnaca na daljinu...
NIŠTA NOVO U GENOCIDNOM ENTITETU! USPUT DA POZDRAVIM SVE SELJAKE KOJI SU IZ SARAJEVA MORALI MALO ODMAĆ ALA ILIDŽA DOBRINJA I SLIČNO. NIŠTA GORE OD PRIGRADSKIH PAPAKA ZA NJIH SU FOČACI LORDOVI. PREPOZNAJEL SE SELJAČINA GLAVATA?
@dosljo a po cemu su nazovi gradjani bolji od ostalih? Genrealno najbolji studenti su uvjek iz ruralnih oblasti. I upravo takvi imaju uspjesne karijere. E sad sto ti smatras da si bolji od nekog focaka... to govori vise o tebi nego o focaku ili nekom vozaru iz pazarica
Ko zna sta je taj domar radio u zivotu pa me se sad vraca..