Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hrvatska stoka
Kako su to mogle da igraju dvije iste reprezatacije TURCI i Poturci
draga braco, ostajte dolje u ercegovini, ovdje u belom zagrebu ne mozemo ni u tramvaj od vas.
ENG(5) : cRO(1) ENG(5) : cRO(1) ENG(5) : cRO(1) ENG(5) : cRO(1) ENG(5) : cRO(1) ENG(5) : cRO(1) ENG(5) : cRO(1) ENG(5) : cRO(1) ENG(5) : cRO(1) ENG(5) : cRO(1) ENG(5) : cRO(1) ENG(5) : cRO(1) ENG(5) : cRO(1) :-)
bih - hrvatska 3:5 usred teherana, nk rijeka - bih 3:2... idalje je veca sramota navijati za bih :)
Zar je igrala BiH sinoc ???
Pa \"bizi\" di \'oces, mamu li ti skutorsku! A neovisnost ti samo mami i sestri mogu dati...
NEMA VISE ZAJB.TREBA BIZAT IZ OVE JADNE DRZAVE OVO JE POSTALO NENORMALNO.AJE HSP NA VLAST I NEOVISNOST. ZA BIH NIKAD NECEMO NAVIJAT JER POLA IH NAVIJA ZA TAMO NEKU TURSKU,PROVOCIRA,VRIJEDJA NAS PA STA CEMO UOPCE S NJIMA U ISTOJ DRZAVI.
1-5? Pa mene bi stid bilo da navijam za Hrvatsku!
1-5...kako to boli! Uce mamu li vam vazda...
ugledajte se na Engleze i na način kako se oni obračunavaju sa huliganima pa ču vas pitati da li bi se dešavalo da balavurdija glumi mangupe da lupaju i razbijaju sve to dobro treba prebiti i kazniti (i novčano i zatvorski)
Ova gamad Ustaska je navijala za Englesku, pa su na ovaj nacin proslavili poraz Hrvatske !!
Ne mogu da skontam, a sto im je trebalo da navijaju za Turke.
Pa ima li nesposobnije policije u regionu od one hercegovacke??? Pa koji su to levati i ljencine, dabogda jednom citav Mostar zapalili!!!