Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalna pojava u ludjačkim voznjama sarajevskim ulicama!
Gdje su taksisti glavni glumci..
Nasi taxisti su toliki kreteni da to nije humano. Cak i kada je zastoj i svi mirno cekaju oni pametnjakovici izlaze iz vozila i psuju, sviraju..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa ništa neobično kad i na ovom forumu imaš stručnjaka koji se nerviraju što ljudi po snijegu voze sporije, opreznije i što drže veće rastojanje! Ono je vozač, ono uvijek može 100 km/h voziti, ne dao Bog sporije ići...
Raja znate li sta je to sreca ???? Sreca je to pa nema golfa 2 haahah
bmw-a nema ovdje ni na mapi...prolazio sam u to vrijeme i bila su 2 mercedesa,golf 6 i neki pick-up citroen...
Što su tražili, to su i dobili. Za u buduće, pamet u glavu. Žao mi je onog prvog. :(
...nema, neznaju sarajlije a ni došlje da voze i bog...šta tek da imamo magistrale obvoznice i brze ceste ko zagreb, gdje se piči u prosjeku 90 na sat non stop! pa istrijebili bi se više nego što su nas četnici trijebili :-D kod nas u prosjeku u sarajevu brzina 40 na sat sve kenjkavo i kilavo i opet se kreteni zabijaju!
Golf je zlo, odnosno vozači golfova koji svakodnevno predstavljaju prijetnju po građane jer se često radi o psihički nestabilnim osobama. Bože, sačuvaj nas od nesreća, dušmana, SDA i vozača golfova.
Kod nas vijest o sudarima je isto sto i kod amerikanaca vijest o NBA utakmicama
nekad je pametnije proci kroz zuto, nego zakociti i cekati da se neko zalijepi u tebe
to su ta vozila koja treba zabraniti u bosni sve same seljacine i ufurani papci voze zeljni dokazivanja da pokupe kakve trebe jer su bez auta cundare
uzasno svaki dan neko nastrada
Samo se pitam gdje je taj bmw
Ne cudi me sudar jer vecina ne zna da vozi.
Šteta MEČKE :(
taxisti najbolji vozači i najpametniji sve prečice znaju
Nema gorih vozaca od ovih taksista (zeleni mercedes) ne bi me cudilo da se "uvalio" sivom mercedesu u sekundi nepaznje i tako izazvao ovaj sudar.
Sve svabe i jedno nepoznato vozilo. :)